4 najboljši stolčki za hranjenje FreeON po izboru mamic

Mamice ste izbrale! Razkrivamo, katere stolčke za hranjenje FreeON ste mamice največkrat izbrale za svoje malčke! Preberi tudi, kaj vas je pri njih najbolj prepričalo.

FreeON Exclusive, minimalistični kos pohištva za vsak dom

FreeON Exclusive je premišljeno zasnovan stolček z vsem, kar iščejo sodobni starši – modernost, minimalizem in praktičnost. Njegova največja posebnost je možnost rotacije sedišča za 270°, kar omogoča vrtenje otroka medtem ko sedi, brez potrebe po premikanju celega stolčka. Tako lahko v enem trenutku otrok sedi obrnjen k mizi, v drugem pa opazuje tebe ali dogajanje okrog sebe. Poleg tehnološke dovršenosti ga odlikuje tudi sodoben minimalistični dizajn.

Nogice iz naravnega lesa poleg modernega videza dajejo tudi izjemno stabilnost, bela plastična školjka pa zagotavlja varno sedenje, brez skrbi, če bo kakšen košček hrane zletel mimo. Za udobje je poskrbljeno z blazino v obliki zajčka, ki je na voljo v trendovski mint barvi, za varnost pa s 5-točkovnim sistemom zapenjanja in protizdrsnimi nastavki na nogicah.

Višino naslona za noge in pladenj je mogoče prilagajati glede na velikost in rast otroka, zato je stolček primeren od 6 mesecev pa vse do 5 let starosti oz. 25kg.

FreeON Sven, praktičen in moderen

Pri stolčku za hranjenje FreeON Sven so mamice na prvo mesto postavile njegovo izjemno praktičnost. Po višini ga je mogoče nastaviti na 5 različnih višin, hrbtni naslon omogoča 3 različne naklone, sprednja kolesca pa enostavno premikanje. Ko ga ne uporabljaš, zložen stolček ne zavzame veliko prostora in ga brez težav pospraviš v shrambo. Pladenj je odstranljiv, zato je stolček po uporabi enostavno očistiti.

Moderni odtenki pastelnih barv v plastičnem ogrodju stolčka se barvno dopolnjujejo z mehkim oblazinjenim sediščem, ki je na voljo v roza, sivi ali mint barvi. Oblazinjeno sedišče je mogoče enostavno odstraniti in očistiti.

Za varnost malčka med hranjenjem poskrbi 5-točkovni varnostni pas.

FreeON Tom, ulovi vsako drobtinico

Brezčasen dizajn, funkcionalna raba in kanček otroške igrivosti je tisto, zaradi česar je visok stolček FreeON Tom tako priljubljen pri starših. Visok stolček za hranjenje omogoča varno in udobno hranjenje za otroka ter praktičnost za starša.

Po višini ga je mogoče nastaviti na 6 različnih stopenj, hrbtni naslon in pladenj pa v 3 položaje, zato je primeren za uporabo vse do 3. leta starosti.

Sprednji dve kolesci z zavoro omogočata lažje premikanje sestavljenega stolčka, ki pa ne zavzame veliko prostora. Tako kot pri vseh stolčkih ima odstranljiv pladenj, česar pa drugi stolčki nimajo, pa je »lovilec drobtinic«, t.j. mehak in odstranljiv del, v katerem se zbere vsa hrana, ki pade mimo ust in ki omogoča enostavneje in hitreje čiščenje pladnja po obroku.

Ogrodje stolčka je v beli barvi, igrivost mu daje oblazinjena podloga s pisanimi in prikupnimi otroškimi vzorci. Podloga je odstranljiva in pralna.

FreeON Gourmet, skandinavski dizjan v vašem domu

FreeON Gourmet je stolček, ki ga ne boš niti malo skrivala v svoji jedilnici. Edinstven in eleganten skandinavski dizajn čudovito dopolni vsako kuhinjo.

Ogrodje je izdelano iz masivnega lesa, medtem sta sedišče in odstranljiv pladenj za enostavno čiščenje iz plastičnega materiala. Sedišče in naslonjalo sta dodatno oblazinjena z mehko sivo podlogo, ki jo je prav tako mogoče odstraniti in oprati v pralnem stroju.

Skandinavski navdih pri oblikovanju ni zapostavil tudi bolj pomembne funkcionalnosti. S pomočjo stranskih pomičnih mehanizmov je sedišče in naslon za noge mogoče poljubno prilagoditi vsaki višini družinske jedilne mize, kar otroku med obrokom omogoča vključitev in interakcijo s člani družine.

Ko pride do materinstva, veš, da največ štejejo mnenja in izkušnje drugih mamic. Poleg vseh mamic, ki so prispevale svoje mnenje o stolčkih za hranjenje FreeON, smo o njihovi kakovosti uspeli prepričati tudi številne domače in tuje vplivnice!

 

Scroll to Top