Avtosedež Polar 0+, I, II, III, 360

Pri FreeON-u vseskozi skrbimo, da smo v koraku s časom in da naši izdelki ustrezajo najnovejšim modnim, funkcionalnim in varnostnim standardom. Predstavljamo vam otroški avtosedež FreeON Polar, ki združuje vse to v le enem izdelku. Ker je višino avtosedeža in naslona mogoče poljubno prilagajati, ga boste uporabljali vse od otrokovega rojstva pa do njegovih dopolnjenih 36 kg. Zaradi možnosti obračanja…

Barvne opcije:
Avtosedež Polar 0+
Avtosedež Polar 0+
EAN: 3830075045661 SKU: 45661 Kategorije: , ,

Pri FreeON-u vseskozi skrbimo, da smo v koraku s časom in da naši izdelki ustrezajo najnovejšim modnim, funkcionalnim in varnostnim standardom. Predstavljamo vam otroški avtosedež FreeON Polar, ki združuje vse to v le enem izdelku. Ker je višino avtosedeža in naslona mogoče poljubno prilagajati, ga boste uporabljali vse od otrokovega rojstva pa do njegovih dopolnjenih 36 kg. Zaradi možnosti obračanja sedišča za 360° bo posedanje otroka v vozilo hitro, enostavno, mirno in brez negodovanja. Mehko oblazinjenje ter koži prijetni materiali, povzpenjajo videz avtosedeža med sodobnejšega ob enem pa nudi otroku maksimalno udobje. Isofix namestitev, Top Tether in 5-točkovni varnostni pas so elementi, ki bodo poskrbeli za najboljšo možno varnost v vsakem trenutku vožnje na cesti.  

Boljše udobje med vožnjo, več družinskih izletov

Bolj kot je otroku na poti udobno in prijetno, raje bo imel vožnjo z avtomobilom. In bolj kot bo otrok imel rad vožnjo, večkrat se boste lahko podali družinskim dogodivščinam naproti. Pri avtosedežu FreeON Polar za udobje skrbi več funkcionalnosti. Ne glede na to, ali uporabljate pomanjševalec ali ne, je avtosedež zasnovan tako, da je udoben tudi pri daljšem sedenju. Opora za glavo je oblazinjena in se prilega otroški glavici ter skrbi, da malček ne bo zaspal v neudobnem položaju z glavico na stran ali zvrnjeno naprej. Številne otroke pri avtosedežu najbolj motijo ramenski pasovi, vendar ne pri FreeON Polar, kjer so le-ti mehko oblazinjeni in nastavljivi.  

Varnost otroka je v veliki meri odvisna od vas  

Varnost otroka med vožnjo je v veliki meri odvisna od vas samih, saj v prvi vrsti nanj vpliva varna vožnja ter seveda upoštevanje varnostnih standardov za vožnjo otroka v avtu, t.j. uporaba primernega avtosedeža glede na velikost otroka, pravilna namestitev avtosedeža v vozilo in pravilna namestitev otroka vanj. Ob doslednem upoštevanju vsega omenjenega, pa potrebujete še primeren avtosedež, ki bo vsemu skupaj dodal še piko na i, torej avtosedež FreeON Polar. V vozilo se pritrjuje s pomočjo isofix in Top Tether sistema, kar zmanjša možnost napake pri nameščanju v avtomobil ter tako zagotavlja večjo varnost otroka v primeru trka. 

Do boljše varnosti s pravilnim nameščanjem v vozilo

Ob pravilni uporabi in namestitvi avtosedež FreeON Polar zagotavlja le-ta najboljšo možno varnost otroka v vozilu. Po sodobnih preizkusih varnosti, zagotavljajo avtosedeži s sistemom isofix večjo varnost, če jih do dopolnjenih 18 kilogramov uporabljate nameščene v avtomobilu v nasprotno smer vožnje. In tako je tudi pri avtosedežu FreeON Polar, ki se za skupino 0+ in I (od rojstva pa do 18 kg) uporablja v nasprotni smeri vožnje, za skupine I, II in III (od 9 do 36 kg) pa v smeri vožnje. Zaradi vrtljivega sedišča FreeON Polar avtosedeža je to enostavno spremeniti le s pritiskom na gumb in zasukom sedišča za 180°.

Lastnosti: 

 • skupina 0+, I, II, III, (od 0 do 36 kg),
 • testiran po standardu ECE R44/04,
 • namestitev z isofix sistemom,
  • v skupini 0+ in I se namešča v nasprotni smeri vožnje
  • v skupini II in III pa v smeri vožnje,
 • pri skupini II in III se pri pripenjanju otroka v avtosedež uporabljajo avtomobilski pasovi,
 • naklon hrbtišča v 4 različnih položajih,
 • 6 položajev naslona za glavo,
 • 5-točkovni varnostni pas pripenjanja,
 • dvostranska bočna zaščita,
 • dodatna blazina za dojenčka in opora za glavo,
 • snemljiva in pralna prevleka.

Zakaj izbrati FreeON avtosedež? 

Zadovoljni otroci so najpomembnejše merilo prijetne in mirne vožnje z avtomobilom. Naša linija FreeON CAR ponuja raznoliko ponudbo avtosedežev za novorojenčke in za starejše otroke, ki jih združuje odlična kakovost, brezpogojno udobje in eleganten videz. Na izbiro so številni modeli, primerni za vsako obdobje otrokove rasti, avtosedeži pa so udobni, enostavni za uporabo in v skladu z najnovejšimi standardi varnosti v cestnem prometu.

FreeON je blagovna znamka otroške opreme, ki sledi trendom in potrebam sodobnih staršev.

Blagovna znamka

Scroll to Top