Avtosedež Safir i-Size

Tri najpomembnejše lastnosti avtosedeža FreeON Safir; maksimalno udobje, izjemna zanesljivost in praktična uporaba. Avtosedež, ki bo spremljal otroka v vsakem obdobju njegovega odraščanja. Primeren je za malčke med 100 in 150 cm višine, kar z drugimi besedami pomeni, da boste med 36. mesecem in 12. letom za otroka potrebovali le en avtosedež. FreeON Safir vas bo navdušil – dosegel kot tudi presegel…

Barvne opcije:
Avtosedež Safir i-Size
Avtosedež Safir i-Size
EAN: 3830075045197 SKU: 45197 Kategorije: , ,

Tri najpomembnejše lastnosti avtosedeža FreeON Safirmaksimalno udobje, izjemna zanesljivost in praktična uporaba. Avtosedež, ki bo spremljal otroka v vsakem obdobju njegovega odraščanja. Primeren je za malčke med 100 in 150 cm višine, kar z drugimi besedami pomeni, da boste med 36. mesecem in 12. letom za otroka potrebovali le en avtosedež. FreeON Safir vas bo navdušil – dosegel kot tudi presegel bo vsa vaša pričakovanja! Poleg sodobnega dizajna in enostavne namestitve v vozilo ga odlikuje tudi po višini nastavljivo naslonjalo za glavo, naslon za roke in nastavljiv hrbtni naslon. Čeprav tehta le 6 kg, pa kljub njegovi lahkotnosti za najboljšo možno varnost na poti poskrbi Isofix sistem pritrditve ter ojačana bočna zaščita.  

Z enim avtosedežem vse od malčka do najstniških let 

FreeON Safir zagotavlja zanesljiv in varen prostor v avtomobilu za razigrane in že samostojne malčke, ki že dosegajo višino 100 cm, ter vse do dosežene višine 150 cm (140 cm po novih regulativah). Zaradi prilagodljivega hrbtnega naslona in naslonjala za glavo, ki ju lahko po višini nastavite na kar 13 različnih položajev, boste lahko avtosedež uporabljali vse do takrat, ko ga po standardih varne vožnje ne bo več potreboval. Udobje med sedenjem v različnih obdobjih starosti lahko prilagajate tudi s pomočjo spreminjanja hrbtnega naslona, ki dopušča premik do 10°

Varni na poti 

Otroški avtosedež FreeON Safir se namesti v avtomobil s pomočjo Isofix sistema in sicer v smeri vožnje, otrok pa se pripenja z avtomobilskimi pasovi. Isofix sistem skrbi, da bo avtosedež v vozilo nameščen s čim manj napakami – bodite pozorni, do napak pri sami namestitvi prihaja pogosteje kot si mislite. Avtosedež sodi v kategorijo i-Size in ustreza evropskemu varnostnemu standardu ECE 129, kar pomeni, da je preizkušen in certificiran v skladu z zahtevami evropskega standarda za varnostno opremo in varno vožnjo. Poleg testiranja na čelne trke je testiran tudi za primer bočnega trka, ki je v avtosedežu Safir še dodatno ojačan (dodatna bočna zaščita).  

Lastnosti:

 • i-Size
 • ECE R129 standard,
 • Isofix sistem pritrjevanje,
 • pripenjanje otroka z varnostnim pasom,
 • nastavljiv hrbtni naslon skupaj z naslonjalom za glavo: 13 različnih položajev po višini,
 • dodatna bočna zaščita,
 • možnost naklona hrbtnega naslona za 10°,
 • od 36 m do 12 let oz. od 100 do 150 cm (140 cm po novih regulativah),
 • dimenzije: 45 x 42 x 60 cm,
 • teža: 6 kg,
 • odstranljiva in pralna prevleka.

Avtosedež, prilagojen otrokovim potrebam

Avtosedež FreeON Safir je namenjen malčkom in večjim otrokom, zato je ustrezno oblikovan in tako prilagojen njihovim potrebam. Zaradi prostornega in udobnega sedišča lahko otrok radovedno pogleduje in opazuje okolico skozi okno tudi med samo vožnjo. Njihovo gibanje je omejeno, vendar ne utesnjeno – ravno toliko kolikor ga v vozilu potrebujejo. V primeru daljše vožnje, se lahko otrok primerno namesti v mehko naslonjalo z oporo za glavo in čas mu bo hitreje minil. Ker pa otroci v avtomobilu velikokrat jedo, pijejo in zganjajo različne vragolije, vas bo razveselil tudi podatek, da je prevleka avtosedeža snemljiva in pralna v pralnem stroju.

 

 

Blagovna znamka

Scroll to Top