Free2Move leseni tricikel in poganjalec 2v1, Rider

Free2Move leseni trikolesnik in poganjalec Rider, ponuja kar 2 funkciji v enem izdelku. Prvi leseni trikolesnik lahko kasneje, ko bo vaš malček nekoliko zrastel, povsem enostavno, le v nekaj korakih, spremenite v leseni poganjalec. Trikolesnik je zasnovan za najmlajše, saj je primeren že za otroke pri starosti 12 mesecev. Leseni trikolesnik je odlično prvo prevozno sredstvo, ki otroku zagotavlja zanimivo…

Free2Move leseni trikolesnik in poganjalec Rider, ponuja kar 2 funkciji v enem izdelku. Prvi leseni trikolesnik lahko kasneje, ko bo vaš malček nekoliko zrastel, povsem enostavno, le v nekaj korakih, spremenite v leseni poganjalec. Trikolesnik je zasnovan za najmlajše, saj je primeren že za otroke pri starosti 12 mesecev.
Leseni trikolesnik je odlično prvo prevozno sredstvo, ki otroku zagotavlja zanimivo in zabavno igro, ob enem pa mu ponuja novo izkušnjo v gibalnem razvoju. Ko bo vaš malček dovolj spreten v vožnji s trikolesnikom, le-tega povsem enostavno preoblikujete v poganjalec ali tako imenovano šolsko kolo. Leseni trikolesnik in poganjalec Rider je izdelan je iz visoko kvalitetnega lesa, pohvali pa se lahko z udobnim sedežem ter ročaji, ki zagotavljajo dober otrokov oprijem. Ima 7 colska, gumirana kolesa. Na ogrodju trikolesnika je odprtina, ki omogoča enostavnejše prenašanje, kadar vaš malček več ne zmore vožnje.
Lastnosti:
• za otroke starejše od 12 mesecev do otrokove teže 20 kg,
• 7-colska kolesa,
• obremenitev do teže 20 kg,
• nastavljiva višina sedeža med 23 in 27 cm

Svetlobni učinki

Zvočni učinki

Interaktivnost

V slovenščini

V angleščini

V hrvaščini

V makedonščini

V nemščini

Daljinsko vodenje

Starost otroka

12 mesecev

Primerno za starost do

Primerno za težo do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Kaj vse je vključeno v paketu

Blagovna znamka

Scroll to Top