FreeON avtosedež Cosmo, i-Size

Ne glede na to, kako velik je vaš otrok, je varnost v avtomobilu je vedno na prvem mestu. Pri avtosedežu FreeON Cosmo to zagotavljata najnovejši i-Size standard. FreeON Cosmo je primeren za otroke v velikosti od 125 – 150cm ali 25 – 36kg, ki že veselo opazujejo in spremljajo dogajanje skozi okno. temu je prilagojena tudi celotna zasnova sedeža s…

Barvne opcije:
FreeON avtosedež Cosmo i-Size
FreeON avtosedež Cosmo
EAN: 3830075047047 SKU: 47047 Kategorije: , ,

Ne glede na to, kako velik je vaš otrok, je varnost v avtomobilu je vedno na prvem mestu. Pri avtosedežu FreeON Cosmo to zagotavljata najnovejši i-Size standard. FreeON Cosmo je primeren za otroke v velikosti od 125 – 150cm ali 25 – 36kg, ki že veselo opazujejo in spremljajo dogajanje skozi okno. temu je prilagojena tudi celotna zasnova sedeža s povišanim hrbtnim naslonom in dodanimi nasloni za roke.
i-Size = še večja varnost
Avtosedež FreeON Cosmo ustreza najnovejšemu ECE R129 oz. i-Size standardu. Ta standard zagotavlja še višji nivo varnosti za najmlajše sopotnike. Vnaša preizkuse sedežev z Isofix pritrditvijo, zaostruje dinamične obremenitve, ki jih mora sedež prenesti (čelni in bočni trki), ter zahteva večji nadzor pri proizvajalcih otroških avtosedežev.

Popolni avtosedež za radovedne malčke
Avtosedež FreeON Cosmo je primeren za otroke med 125 in 150 cm oz. med 25 in 36 kg. Praktična zasnova v kombinaciji z udobnim sediščem omogoča, da imajo malčki vedno pregled nad vsem, kar se dogaja v okolici. Povišan hrbtni naslon nudi še boljšo oporo, naslon za roke pa dodatno udobje med vožnjo.
Za kratke in dolge vožnje
V udobju mehkega in oblazinjenega sedišča bodo malčki hitro pozabili na čas. Na daljši poti pa jim avtosedež nudi tudi vso potrebno oporo za prijeten in udoben počitek. Ker bodo med vožnjo otroci uporabljali avtosedež FreeON Cosmo daljše obdobje, je spodbudna informacija tudi ta, da ima avtosedež odstranljivo in pralno prevleko.

Vrsta varnostnega pasu

Namestitev v avto

Isofix

Top Tether

Odstranljiv pomanjševalec

Snemljiva prevleka

Pralna prevleka

Starost otroka

5 let

Primerno za starost do

Primerno za višino od

Primerno za višino do (v mm)

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top