Avtosedež SimpleFix

Avtosedež FreeON SimpleFix Ključna prednost avtosedeža FreeON SimpleFix je njegovo enostavno nameščanje v vozilo na več različnih načinov. Ustreza skupini I, II in III ter je primeren za otroke med 9 in 36 kg.   Starševstvo je zahteven poklic, ki vam daje zahtevne naloge ter izzive. Zato vam predstavljamo avtosedež SimpleFix. Je preprost, funkcionalen ter kakovosten, testiran je po standardu…

Barvne opcije:
Avtosedež SimpleFix
Avtosedež SimpleFix
EAN: 3830075047191 SKU: 47191 Kategorije: , ,

Avtosedež FreeON SimpleFix

Ključna prednost avtosedeža FreeON SimpleFix je njegovo enostavno nameščanje v vozilo na več različnih načinov. Ustreza skupini I, II in III ter je primeren za otroke med 9 in 36 kg.

 

Starševstvo je zahteven poklic, ki vam daje zahtevne naloge ter izzive. Zato vam predstavljamo avtosedež SimpleFix. Je preprost, funkcionalen ter kakovosten, testiran je po standardu ECE R44/04. Avtosedež je primeren za otroke od 9 do 36 kilogramov.

Preprost za uporabo, a bogat s funkcionalnostmi

Res je, da je avtosedež FreeON SimpleFix preprost za uporabo, vendar to še ne pomeni, da ne skriva bogatih funkcionalnosti. Za udobje najmlajših skrbi mehak in udoben pomanjševalec, ki ga lahko odstranite. Z le eno roko je mogoče prilagoditi naklon hrbtnega naslona znotraj 10°, medtem ko 9 različnih položajev naslona za glavo skrbi, da sedež raste z vašim otrokom. Prav tako za še dodatno varnost poskrbi bočna zaščita.

Enostavno nameščanje v vozilo

Ena izmed ključnih prednosti avtosedeža FreeON SimpleFix je njegovo enostavno nameščanje v vozilo na več načinov: za skupino I s pomočjo Isofix sistema in Top Tether priklopa, za skupino II in III pa z Isofix sistemom ali 3-točkovnim varnostnim avtomobilskim pasom. Za pravilno namestitev v avtomobil poskrbi Isofix sistem. V kolikor le-tega nimate v avtomobilu, lahko avtosedež pritrdite tudi z avtomobilskim varnostnim pasom.

En avtosedež za (skoraj) celo otroštvo

Ko bo otrok enkrat prerasel prvi avtosedež skupine 0+ in ga boste zamenjali z večjim, razmislite o takšnem, ki ga boste lahko uporabljali dalj časa. Avtosedež FreeON SimpleFix ustreza skupinam I, II in III in je primeren za otroke med 9 in 36 kg. Odstranljiv pomanjševalec in možnost nastavitve naslona za glavo skrbita, da avtosedež FreeON SimpleFix raste skupaj z vašim otrokom.

 

 

FreeON SimpleFix je ustvarjen z mislijo na otroke

 

Potrebe otrok se skozi odraščanje spreminjajo. V najzgodnejšem obdobju rabijo udoben avtosedež, ki jim zraven varnosti, v prvi vrsti, omogoča oporo za prijeten počitek med vožnjo. Kasneje, ko pa malčki postanejo aktivnejši in radovednejši, pa mora zraven varnosti in udobja ustreči še dodatnim zahtevam, kot so: široko sedišče; primerna višina, ki omogoča gledanje skozi okno; opora za glavo; odstranljiva in pralna prevleka … In FreeON SimpleFix ustreza vsem tem zahtevam, hkrati pa skrbi za maksimalno varnost vaših najmlajših v vsakem obdobju njihovega brezskrbnega otroštva.

 

Lastnosti:

·         ECE R44/04,

·         Isofix,

·         Top Tether,

·         avtomobilskimi pasovi,

·         stranska bočna zaščita,

·         skupina I, II, III,

·         od 9 do 36 kg,

·         nastavljiv naslon za glavo v 9 pozicijah,

·         možnost 10° hrbtnega naslona,

·         5-točkovni sistem zapenjanja,

·         45 x 43,5x 68 cm,

·         12 kg,

·         snemljiva ter pralna prevleka.

 

 

Vrsta varnostnega pasu

Namestitev v avto

Isofix

Top Tether

Odstranljiv pomanjševalec

Snemljiva prevleka

Pralna prevleka

Primerno za težo od

Primerno za težo do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top