Avtosedež Tipo 0+,I

FreeON Tipo je avtosedež, ki združuje varnost, kakovost in udobje za malčka od 0 – 18kg oz. od rojstva pa vse do približno 4. leta starosti (skupina 0+ in I). V vozilo se namešča s pomočjo avtomobilskega varnostnega pasu. Za varnost otroka v avtosedežu je poskrbljeno s 5-točkovnim varnostnim pasom. Malčkov prvi avtosedež Avtosedež ustreza skupini 0+ in I, zaradi…

Barvne opcije:
Avtosedež Tipo 0+
Avtosedež Tipo 0+
EAN: 3830075047023 SKU: 47023 Kategorije: , ,

FreeON Tipo je avtosedež, ki združuje varnost, kakovost in udobje za malčka od 0 – 18kg oz. od rojstva pa vse do približno 4. leta starosti (skupina 0+ in I). V vozilo se namešča s pomočjo avtomobilskega varnostnega pasu. Za varnost otroka v avtosedežu je poskrbljeno s 5-točkovnim varnostnim pasom.

Malčkov prvi avtosedež
Avtosedež ustreza skupini 0+ in I, zaradi česar je primeren za uporabo od rojstva do dopolnjenih 18 kilogramov oz. do približno 4. leta starosti. Za udobno vožnjo v najzgodnješem obdobju otroštva skrbi mehak pomanjševalec, ki se ga da, ko ga več ne potrebujete, odstraniti. Avtosedež je testiran po standardu ECE R44/04 kar pomeni, da otrok do dopolnjene teže 13 kg avtosedež uporablja v nasprotni smeri vožnje, kasneje pa v smeri vožnje.

Avtosedež, ki se prilagodi otroku
FreeON Tipo je avtosedež, ki se popolnoma prilagodi vašemu otroku. Zraven odstranljivega pomanjševalca ima tudi po višini nastavljive ramenske trakove, ki jih lahko prilagajate, ko otrok raste. Hrbtni naklon je mogoče nastaviti v 4 različne položaje, zato lahko otrok mirno spi v položnem položaju, ali pa sedé radovedno opazuje skozi okno.

Eden bolj praktičnih avtosedežev
Za namestitev avtosedeža FreeON Tipo v vozilo ne potrebujete posebnih priključkov, saj ga lahko pritrdite samo z avtomobilskim varnostnim pasom. Ravno zaradi teh lastnosti je nameščanje enostavno, ob prestavljanju v različna vozila pa tudi ne boste izgubljali časa. Materiali, iz katerih je izdelan, so mehki, zračni in otroški koži prijazni, ko pa se avtosedež umaže, pa je prevleko mogoče odstraniti in jo oprati.

Vrsta varnostnega pasu

Namestitev v avto

Isofix

Top Tether

Odstranljiv pomanjševalec

Snemljiva prevleka

Pralna prevleka

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Primerno za višino od

Primerno za višino do (v mm)

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top