Gnezdece veliko zaspane živali beige

Nežno, udobno, mehko in varno! Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, ki želijo otrokom olajšati in narediti prijetnejšo bivanje v novem okolju. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zatočišče, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo. S svojim sodobnim in popolnim videzom lepo napolni vsako otroško sobo. Gnezdece je namenjeno spanju, počitku ter zaščiti otroka, preprečuje morebitne…

EAN: 3830075047696 SKU: 47696 Kategorije: , ,

Nežno, udobno, mehko in varno! Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, ki želijo otrokom olajšati in narediti prijetnejšo bivanje v novem okolju. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zatočišče, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo. S svojim sodobnim in popolnim videzom lepo napolni vsako otroško sobo.

Gnezdece je namenjeno spanju, počitku ter zaščiti otroka, preprečuje morebitne padce in mu daje občutek varnosti in topline. Otrok se bo v gnezdu počutil varno in udobno, tako kot v maternici. Lahko ga postavite v posteljico, na posteljo, na previjalno površino, na kavč ali celo na tla. Izjemno priljubljen pripomoček kot pomoč sodobnim mamicam. Uporablja se lahko na obeh straneh in se enostavno prenaša.

Lastnosti: primeren za potovanja,
zelo enostaven za uporabo,
proizvedeno na Hrvaškem.

Dimenzije: 95 x 60 x 17 cm

Sestava:

polnilo poliester, prevleka bombaž

Gnezdece se lahko uporablja na obeh straneh.

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top