Leseni stolček za hranjenje Lunch

Leseni stolček za hranjenje FreeON Lunch je stolček, ki sodi med večno klasiko, vendar s pridihom sodobnih trendov in elegance. Elegantno zasnovana oblika omogoča enostavno uporabo in hitro prilagajanje. Izjemna funkcionalnost samega stolčka omogoča uporabo v različnih obdobjih otrokovega odraščanja, njegova brezčasna in elegantna siva barva pa bo poskrbela, da bo jedilnica vsakega vašega doma še sodobnješega izgleda.  Stolček je izdelan…

Barvne opcije:
Leseni stolček za hranjenje Lunch
EAN: 3830075044428 SKU: 44428 Kategorije: , ,

Leseni stolček za hranjenje FreeON Lunch je stolček, ki sodi med večno klasiko, vendar s pridihom sodobnih trendov in elegance. Elegantno zasnovana oblika omogoča enostavno uporabo in hitro prilagajanje. Izjemna funkcionalnost samega stolčka omogoča uporabo v različnih obdobjih otrokovega odraščanja, njegova brezčasna in elegantna siva barva pa bo poskrbela, da bo jedilnica vsakega vašega doma še sodobnješega izgleda. 

Stolček je izdelan iz kakovostnega bukovega lesa, višino sedežnega dela in poličko za noge je mogoče prilagajati na višino vsake jedilne mize ali velikosti malčka. Njegova uporaba je primerna že od malčkovega samostojnega sedenja, kar je načeloma od 6. meseca dalje. Testiran je za uporabo pri otrocih s telesno težo do 15 kg. Trdna konstrukcija pa omogoča njegovo uporabo vse do 50 kg.  

Lastnosti:

  • primeren je za otroke, ki samostojno sedijo,
  • višino sedežnega dela in poličke za noge je možno nastaviti v več višin in jo tako prilagoditi otrokovi rasti,
  • odstranljivo varovalo,
  • 3-točkovni varnostni pas,
  • testiran je za uporabo pri otrocih s telesno težo do 15 kg,
  • trdna konstrukcija omogoča njegovo uporabo do 50 kg,
  • sive barve,
  • ustreza zahtevam standarda EN 14988,
  • dimenzije stolčka 49 x 56 x 85 cm
  • teža: 7,5 kg.

 

Zaradi premišljenega dizajna ga boste lahko uporabljali za različne namene v različnih obdobjih otrokovega razvoja. Takoj, ko bo vaš malček samostojno sedel, ga boste največ uporabljali kot stolček za hranjenje. Med pripravljanjem kosila pa ga lahko uporabljate tudi kot stolček za malčka, iz katerega bo varno opazoval vse vaše kuharske mojstrovine. Zaradi trdne konstrukcije ga boste lahko uporabljali do nosilnosti 50 kg, otrok pa ga bo lahko uporabljal za različne namene še dolgo zatem, ko bo samostojno jedel in ustvarjal za mizo. 

Starost otroka

6 mesecev

Primerno za težo do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top