Organic dekica

Nežno, mehko, toplo in prijetno.  Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, ki jim želijo olajšati in narediti prijetnejšo navado v novem okolju. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zatočišče, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo. Iz razkošnega organskega bombaža za otrokov občutek in boljši spanec. Otroka zavijte in pokrijte z mehkim organskim bombažem, odejo, ki ustvarja…

EAN: 3830075045531 SKU: 45531 Kategorije: , ,

Nežno, mehko, toplo in prijetno.  Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, ki jim želijo olajšati in narediti prijetnejšo navado v novem okolju. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zatočišče, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo. Iz razkošnega organskega bombaža za otrokov občutek in boljši spanec. Otroka zavijte in pokrijte z mehkim organskim bombažem, odejo, ki ustvarja naraven občutek varnosti in udobja. Lahko jo uporabljamo kot odejico v posteljici, kot tudi popoln spremljevalec v vozičku za vašega otroka.

Lastnosti:

  • Dvoslojna-organski bombaž (dvostranska uporaba),
  • Mere: 65 x 90 cm.

Vsak starš želi svojim otrokom le najbolje. Ko pride do izbire materiala za novorojenčke, se jih vedno več odloča za organski bombaž.

Verjamemo, da je vsak trenutek vreden in dragocen; od trenutkov ko je bilo pomanjkanje spanca, do občutkov, ki so nas obdajali ob vsakem smehu, vsaka prelomnica je čarobna za našo družino. Ravno zato, ustvarjamo produkte, ki vam  pomagajo pozdraviti dojenčka v nov svet in zunaj njega z nežnim pridihom iz trajnostnih materialov. Zraven tega da so prijazni do planeta, so naše tkanine nežne do občutljive kože malega otroka. Materiali iz organskega bombaža , ki smo jih uporabili pri zbiranju kolekcije Organic, so bili pod strogim pregledom. To pomeni, da je material sestavljen iz najmanj 95% organsko pridelanega bombaža. Ta pomembna sestavina se proizvaja brez škodljivih pesticidov in barvil. V celotnem proizvodnem procesu se spremlja tudi ravnanje z odpadki, tako da količina porabe vode ter energije ostajata v skladu s standardi GOTS. Kar pomeni, da proizvodna voda ostane v zaprtem sistemu in ne izgine v naravi. Material ima GOTS certifikat in pokriva vse GOTS kriterije. Organski material izpolnjuje vse kriterije, ki jih zahteva Oeko-Tex Standrad 1/1501004.

Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top