Organic gnezdo

Nežno, mehko, toplo in varno.  Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, ki jim želijo olajšati in narediti prijetnejšo navado v novem okolju. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zatočišče, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo. S svojim sodobnim in popolnim videzom lepo dopolni vsako otroško sobo. Gnezdo je namenjeno počitku, spanju, igranju, preprečuje morebitne padce in…

EAN: 3830075045524 SKU: 45524 Kategorije: , ,

Nežno, mehko, toplo in varno.  Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, ki jim želijo olajšati in narediti prijetnejšo navado v novem okolju. Ročno izdelani predmeti otrokom nudijo varno zatočišče, občutek mirnega doma in prijetno mehkobo. S svojim sodobnim in popolnim videzom lepo dopolni vsako otroško sobo. Gnezdo je namenjeno počitku, spanju, igranju, preprečuje morebitne padce in mu daje občutek varnosti in topline, kot v maternici. Lahko jo postavimo v posteljico, na posteljo, kavč ali celo na tla. Uporablja se lahko na obeh straneh in se enostavno prenaša.

Lastnosti:

  • Primeren za potovanja,
  • Enostavna uporaba,
  • Pranje pri 30°C, sušenje za zraku,
  • Krčenje: 5%,
  • Proizvedeno na Hrvaškem.
  • Mere: 95 x 60 x 17 cm.

Sestava:

  • 100% organski bombaž na obeh straneh,
  • Polnilo 100% poliester (silikonizirana  PES vlakna v obliki kuglic so umetna vlakna iz sintetičnih polimerov organskega izvora. Omogočajo dobro kroženje zraka, ne absobirajo vlage, ne nabirajo prahu, zato posledično niso primerno okolje za razvoj pršic in bakterij, ki so pogosti vzroki alergijskih bolezni. Tudi v mokrem ohranijo prvotno obliko, so odporni proti mečkanju, upogibanju in gnetenju ter so zelo trpežni pri uporabi).

Obojestranska uporaba. 

Vsak starš želi svojim otrokom le najbolje. Ko pride do izbire materiala za novorojenčke, se jih vedno več odloča za organski bombaž.

Verjamemo, da je vsak trenutek vreden in dragocen; od trenutkov ko je bilo pomanjkanje spanca, do občutkov, ki so nas obdajali ob vsakem smehu, vsaka prelomnica je čarobna za našo družino. Ravno zato, ustvarjamo produkte, ki vam  pomagajo pozdraviti dojenčka v nov svet in zunaj njega z nežnim pridihom iz trajnostnih materialov. Zraven tega da so prijazni do planeta, so naše tkanine nežne do občutljive kože malega otroka. Materiali iz organskega bombaža , ki smo jih uporabili pri zbiranju kolekcije Organic, so bili pod strogim pregledom. To pomeni, da je material sestavljen iz najmanj 95% organsko pridelanega bombaža. Ta pomembna sestavina se proizvaja brez škodljivih pesticidov in barvil. V celotnem proizvodnem procesu se spremlja tudi ravnanje z odpadki, tako da količina porabe vode ter energije ostajata v skladu s standardi GOTS. Kar pomeni, da proizvodna voda ostane v zaprtem sistemu in ne izgine v naravi. Material ima GOTS certifikat in pokriva vse GOTS kriterije. Organski material izpolnjuje vse kriterije, ki jih zahteva Oeko-Tex Standrad 1/1501004.

Blagovna znamka

Scroll to Top