Posteljnina Organic za posteljo Close & Free, 5-delna

Za najbolj udobne sanje vaših najmlajših. Posteljnina, ki je narejena iz mehkega, kakovostnega organskega materiala, nežnega na dotik. Udobje, ki je dobilo novo dimenzijo. Lahka, zračna ter mehka posteljnina, ki bo nežno objela otrokovo telo in ga ogrela. V prvih najbolj nežnih mesecih otrokovega življenja mehka, udobna in kakovostna posteljnina, ki je primerna za standardne posteljice ter zibelke. Komplet je…

EAN: 3830075045500 SKU: 45500 Kategorije: , ,

Za najbolj udobne sanje vaših najmlajših. Posteljnina, ki je narejena iz mehkega, kakovostnega organskega materiala, nežnega na dotik. Udobje, ki je dobilo novo dimenzijo. Lahka, zračna ter mehka posteljnina, ki bo nežno objela otrokovo telo in ga ogrela. V prvih najbolj nežnih mesecih otrokovega življenja mehka, udobna in kakovostna posteljnina, ki je primerna za standardne posteljice ter zibelke.

Komplet je sestavljen iz blazin, prevlek za blazine, odeje, preleke za odejo  ter rjuhe.

Set vsebuje:

  • Odeja – poliester 74 x 94 cm,
  • Blazina- poliester  30 x 40 cm,
  • Prevleka za odejo- organski bombaž  74 x 94 cm,
  • Prevleka za blazino- organski bombaž  30 x 40 cm,
  • Rjuha – organski bombaž 84 x 46 x 6 cm.

Sestava:

  • Zgornji material: 100% organski bombaž,
  • Polnilo: 100% poliester.

5-delna posteljnina je primerna za posteljice in zibelke velikosti 50 x 90 x 33 cm. 

Vsak starš želi svojim otrokom le najbolje. Ko pride do izbire materiala za novorojenčke, se jih vedno več odloča za organski bombaž.

Verjamemo, da je vsak trenutek vreden in dragocen; od trenutkov ko je bilo pomanjkanje spanca, do občutkov, ki so nas obdajali ob vsakem smehu, vsaka prelomnica je čarobna za našo družino. Ravno zato, ustvarjamo produkte, ki vam  pomagajo pozdraviti dojenčka v nov svet in zunaj njega z nežnim pridihom iz trajnostnih materialov. Zraven tega da so prijazni do planeta, so naše tkanine nežne do občutljive kože malega otroka. Materiali iz organskega bombaža , ki smo jih uporabili pri zbiranju kolekcije Organic, so bili pod strogim pregledom. To pomeni, da je material sestavljen iz najmanj 95% organsko pridelanega bombaža. Ta pomembna sestavina se proizvaja brez škodljivih pesticidov in barvil. V celotnem proizvodnem procesu se spremlja tudi ravnanje z odpadki, tako da količina porabe vode ter energije ostajata v skladu s standardi GOTS. Kar pomeni, da proizvodna voda ostane v zaprtem sistemu in ne izgine v naravi. Material ima GOTS certifikat in pokriva vse GOTS kriterije. Organski material izpolnjuje vse kriterije, ki jih zahteva Oeko-Tex Standrad 1/1501004.

Starost otroka

0 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Blagovna znamka

Morda vam bo prav tako všeč…

Scroll to Top