Organic spalna vreča

Nežna kakor mamin dotik, mehka in udobna kakor vetrič, ljubka in sladka kakor uspavanka pred spanjem: takšne so spalne vreče Bubaba by FreeOn. Kakovostni, mehki in sodobni materiali so skrbno zbrani tako, da ne predstavljajo le estetsko dovršenost, temveč tudi toplo zatočišče in varnost med počitkom ali spanjem naših najmlajših. Spalna vreča Bubaba by FreeOn je sijajna izbira, ko se…

EAN: 3830075045517 SKU: 45517 Kategorije: , ,

Nežna kakor mamin dotik, mehka in udobna kakor vetrič, ljubka in sladka kakor uspavanka pred spanjem: takšne so spalne vreče Bubaba by FreeOn. Kakovostni, mehki in sodobni materiali so skrbno zbrani tako, da ne predstavljajo le estetsko dovršenost, temveč tudi toplo zatočišče in varnost med počitkom ali spanjem naših najmlajših.

Spalna vreča Bubaba by FreeOn je sijajna izbira, ko se otrok odkriva ali nemirno spi. 

Narejena je iz 100% organskega bombaža, ki zagotavlja izjemno mehkobo in udobje.

Vsak starš želi svojim otrokom le najbolje. Ko pride do izbire materiala za novorojenčke, se jih vedno več odloča za organski bombaž.

Verjamemo, da je vsak trenutek vreden in dragocen; od trenutkov ko je bilo pomanjkanje spanca, do občutkov, ki so nas obdajali ob vsakem smehu, vsaka prelomnica je čarobna za našo družino. Ravno zato, ustvarjamo produkte, ki vam  pomagajo pozdraviti dojenčka v nov svet in zunaj njega z nežnim pridihom iz trajnostnih materialov. Zraven tega da so prijazni do planeta, so naše tkanine nežne do občutljive kože malega otroka. Materiali iz organskega bombaža , ki smo jih uporabili pri zbiranju kolekcije Organic, so bili pod strogim pregledom. To pomeni, da je material sestavljen iz najmanj 95% organsko pridelanega bombaža. Ta pomembna sestavina se proizvaja brez škodljivih pesticidov in barvil. V celotnem proizvodnem procesu se spremlja tudi ravnanje z odpadki, tako da količina porabe vode ter energije ostajata v skladu s standardi GOTS. Kar pomeni, da proizvodna voda ostane v zaprtem sistemu in ne izgine v naravi. Material ima GOTS certifikat in pokriva vse GOTS kriterije. Organski material izpolnjuje vse kriterije, ki jih zahteva Oeko-Tex Standrad 1/1501004.

 

 

 

Blagovna znamka

Scroll to Top