Organic tetra pleničke 2/1 roza

Mehke otroške organske muslin pleničke, spadajo med prve pripomočke za dojenčke. Nepogrešljiv dodatek in pomoč že od prvih dni otrokovega življenja za celodnevno uporabo. Mehka in zračna tkanina iz 100% organskega bombaža, ki je nežna do otroške kože. Uporabljajo se za povijanje, pokrivanje tekom dojenja, pri hranjenju, kot zaščita pred polivanjem, pokrivanje, kot podloga za preoblačenje. Velikost 70 x 70…

EAN: 3830075045593 SKU: 45593 Kategorije: , ,

Mehke otroške organske muslin pleničke, spadajo med prve pripomočke za dojenčke. Nepogrešljiv dodatek in pomoč že od prvih dni otrokovega življenja za celodnevno uporabo. Mehka in zračna tkanina iz 100% organskega bombaža, ki je nežna do otroške kože.

Uporabljajo se za povijanje, pokrivanje tekom dojenja, pri hranjenju, kot zaščita pred polivanjem, pokrivanje, kot podloga za preoblačenje.

Velikost 70 x 70 cm. Set vsebuje 2 plenički. Sestava: 100% organski bombaž.

Vsak starš želi svojim otrokom le najboljše.

Kar se tiče materiala, se jih vse več odloča za organski bombaž.  

 

Verjamemo, da je vsak trenutek vreden in dragocen; od uspavanja do vsakega nasmeška, vsaka prelomnica je čarobna za našo družino. Ravno zato, ustvarjamo produkte, ki vam  pomagajo pozdraviti dojenčka v nov svet in zunaj njega z nežnim pridihom iz trajnostnih materialov. Zraven tega da so prijazni do planeta, so naše tkanine nežne do občutljive kože malega otroka. Materiali iz organskega bombaža, ki smo jih uporabili pri zbiranju kolekcije Organic, so bili pod strogim pregledom. To pomeni, da je material sestavljen iz najmanj 95% organsko pridelanega bombaža. Ta pomembna sestavina se proizvaja brez škodljivih pesticidov in barvil. V celotnem proizvodnem procesu se spremlja tudi ravnanje z odpadki, tako da količina porabe vode ter energije ostajata v skladu s standardi GOTS. Kar pomeni, da proizvodna voda ostane v zaprtem sistemu in ne izgine v naravi. Material ima GOTS certifikat in pokriva vse GOTS kriterije. Organski material izpolnjuje vse kriterije, ki jih zahteva Oeko-Tex Standrad 1/1501004.

Starost otroka

0 mesecev

Dolžina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Scroll to Top