Otroški interaktivni sprehajalec Let’s Walk

Otroški interaktivni sprehajalec Let’s Walk je nepogrešljiv pripomoček, ki bo vašemu malčku pomagal razvijati gibalne spretnosti in osvojiti prve samostojne korake. Je pripomoček in igrača v enem, saj ima poleg funkcije sprehajalca na sprednji strani igralno površino s številnimi igračami. Tako malček ne uri samo ravnotežja in hoje, temveč tudi um in fino motoriko. Sprehajalec je izdelan iz varnih in…

Barvne opcije:
Otroški interaktivni sprehajalec Let's Walk
EAN: 3830075046880 SKU: 46880 Kategorija:

Otroški interaktivni sprehajalec Let’s Walk je nepogrešljiv pripomoček, ki bo vašemu malčku pomagal razvijati gibalne spretnosti in osvojiti prve samostojne korake. Je pripomoček in igrača v enem, saj ima poleg funkcije sprehajalca na sprednji strani igralno površino s številnimi igračami. Tako malček ne uri samo ravnotežja in hoje, temveč tudi um in fino motoriko. Sprehajalec je izdelan iz varnih in otroku prijaznih materialov, primeren pa je tako za notranjo kot zunanjo uporabo, na urejenih površinah.

Za varne prve korake
Ko se otrok enkrat začne plaziti in se vstajati z opiranjem na pohištvo, je le še vprašanje časa, kdaj bo naredil prve samostojne korake. Pri tem pomaga otroški Otroški interaktivni sprehajalec Let’s Walk.

Ta je zasnovan tako, da otroku nudi varnost in oporo, ko se poskuša postaviti na nogice in mu pomaga, da se pri tem ne prevrne na ritko. Ker je potiskanje sprehajalca za otroke zabavna aktivnost, se malčki z njimi radi igrajo, kar pa lahko privede do tega, da bodo prej shodili. Uporaba sprehajalca pri igri in potiskanju je za otroka varna, predvsem pa stabilna.

Vsestranski pripomoček za otroka
Sprehajalec je nepogrešljiv gibalni pripomoček, ki zraven tega, da otroku nudi oporo, poskrbi tudi za zabavo. Na sprednji strani sprehajalca je namreč igralna površina s številnimi elementi, igračami, žogicami in gumbi, ki malčka zamotijo in animirajo. Otrokovo pozornost bodo pritegnile atraktivne barve, še posebej pa bo zanimiv odstranljiv zajček s svetlobnimi in zvočnimi efekti, ki oponašajo zvoke živali, igrajo prve štiri tone glasbene lestvice in izgovorijo štiri angleške stavke.

Otroški interaktivni sprehajalec Let’s Walk sprehajalec za vsakega malčka
Otroški interaktivni sprehajalec Let’s Walk je moderen sprehajalec, zasnovan z mislijo na otroke in starše. Otroci se razvijajo različno hitro – eni hitreje, drugi počasneje, nekateri shodijo prej, drugi kasneje. Tisto, kar ga razlikuje od ostalih sprehajalcev na trgu, je možnost nastavitve dveh različnih višin ročaja. Tako lahko višino optimalno prilagajate otroku v različnih obdobjih starosti. Štiri stabilna kolesa skrbijo, da se sprehajalec ne prevrne, ne glede na to, s katere strani se malček opre nanj. Poleg omenjenega pa je mogoče na kolesih nastaviti zavore, da med igro z igralno ploščo sprehajalec ne drsi.

Sprehajalec potrebuje za delovanje 2 AA bateriji, ki pa nista priloženi.
Primeren je za starost otrok 9+ mesecev.

Starost otroka

9 mesecev

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top