Otroški voziček komplet 3 v 1 Comfort

Trio voziček FreeON Comfort 3 v 1 je vse, kar potrebujete za začetek vaše nove življenjske vloge – starševstva. Moderen, udoben in funkcionalen voziček s tremi elementi bo navdušil mamice in poskrbel za zadovoljstvo malih otrok. Osnova vsega je lahko, vendar kompaktno ogrodje, ki se enostavno zloži v nekaj potezah, nanj pa lahko povsem enostavno namestite globoko košaro, športni sedež ali…

Barvne opcije:
Otroški voziček komplet 3 v 1 Comfort
Otroški voziček komplet 3 v 1 Comfort
EAN: 3830071138848 SKU: 38848 Kategorije: , ,

Trio voziček FreeON Comfort 3 v 1 je vse, kar potrebujete za začetek vaše nove življenjske vloge – starševstva. Moderen, udoben in funkcionalen voziček s tremi elementi bo navdušil mamice in poskrbel za zadovoljstvo malih otrok. Osnova vsega je lahko, vendar kompaktno ogrodje, ki se enostavno zloži v nekaj potezah, nanj pa lahko povsem enostavno namestite globoko košaro, športni sedež ali jajčko. Vsak posamezni del je primeren za uporabo pri različni starosti otroka, tako da vam bo voziček FreeON Comfort služil od otrokovega rojstva pa vse do 3. leta oz. do dopolnjenih 22 kilogramov. Voziček zaradi svojega elegantnega in modnega izgleda navdušuje prav vse mamice, ki obožujejo modne smernice. Je izbor, ki ga boste s ponosom pokazali med sprehodom po mestnih ulicah. 

Globoka košara za prijeten počitek

Globoka košara s trdim zunanjim delom je primerna za vozičkanje od otrokovega rojstva pa vse do 6. mesecev, ko prične otrok samostojno sedeti. Njena notranjost je prostorna in ne daje občutka utesnjenosti, prav tako pa je tudi podložena s tanjšo blazino. Ta malčku nudi izjemno udobje, ne glede na to, ali med vožnjo čeblja ali počiva. Nastavljivo strešico lahko prestavljate v različne položaje glede na potrebe, za hladnejši del leta pa vam bo nič kolikokrat prišla prav še zaščita za veter, ki se namesti na vrhnji del sodobne in elegantne košare. 

Športni del za raziskovanje okolice

Uporaba športnega dela vozička, v katerem lahko otrok sedi ali leži, je primerna za otroke od 6. mesecev dalje. Ta del je zasnovan tako, da ga lahko enostavno in hitro namestite v obe smeri vožnje, udobno sedišče pa skrbi za malčkovo dobro počutje v vsakem trenutku vašega sprehoda. Za dodatno udobje med vožnjo poskrbijo tudi napihljiva in amortizirana zadnja kolesa, ki blažijo tresljaje med vožnjo. Z vsemi premišljenimi funkcijami pa je FreeON Comfort primeren tako za vsakdanje sprehode kot tudi za daljša družinska potepanja. 

Jajčka oz. avtosedež 0+ za najmlajše

Eden izmed sestavnih delov vozička FreeON Comfort je jajčka oz. avtosedež 0+, ki ga boste uporabljali od otrokovega rojstva in do dopolnjenih 13 kilogramov. Mehko oblazinjena jajčka ima nosilno ročko za lažje prenašanje, ki je prilagodljiva kar na 4 različne položaje. Avtosedež ustreza ECE R16 standardu in se namešča v vozilo s pomočjo 3-točkovnega pripenjanja z avtomobilskim varnostnim pasom. Namestitev v vozilo je enostavna, enako enostavno in hitro pa se avtosedež odstrani iz vozila in po želji namesti na aluminijasto ogrodje vozička. 

Ko eleganca sreča funkcionalnost

Pri FreeON Comfort vozičku gresta premišljen dizajn in funkcionalnost z roko v roki. Ne samo, da ga lahko uporabljate na tri različne načine, navdušili vas bodo tudi nastavljiv ročaj in odstranljivo varovalo, nastavljiv naslon za noge, možnost spreminjanja naklona hrbtnega naslona in prostorna nakupovalna košara. Za kar najbolj udobno vožnjo, ne glede na teren, pa poskrbijo vrtljiva sprednja EVA kolesa in napihljiva zadnja kolesa z vgrajenim blažilcem tresljajev. 

Lastnosti:

 • lahko aluminijasto ogrodje,
 • teža vozička je 12.5kg,
 • vrtljiva sprednja EVA in zadnja napihljiva kolesa,
 • po višini nastavljiv ročaj (85-108 cm),
 • nastavljiv naslon za noge (95° – 175°),
 • št. položajev naslona: 3,
 • košara s trdim ogrodjem ter odsevniki,
 • mehko oblazinjena jajčka,
 • vgrajen blažilec tresljajev, 
 • nožna zavora, 
 • nastavljiva strehica,
 • prostorna nakupovalna košara,
 • dimenzija postavljenega vozička: 100 x 59 x 106 cm,
 • dimenzija zloženega vozička: 92 x 59 x 39 cm,
 • dimenzija embalaže: 54,5 x 34 x 77,5 cm,
 • 5-točkovni varnostni pas,
 • nameščanje v obe smeri vožnje,
 • namestitev jajčke v avto s pasom.

FreeON Comfort Black Edition linija 

FreeON Comfort se od ostalih vozičkov na trgu razlikuje ne samo po svoji funkcionalnosti, temveč tudi po izjemnem videzu. Trdo ogrodje košare ter črna, srebrno-siva ali modra barva dajejo vozičku pridih elegance in prefinjenosti. Piko na i njegovemu dizajnu pa dodajo tudi skrbno izbrani elementi, kot je npr. lahkotno ogrodje iz aluminija, ročaj in varovalo iz eko usnja, previjalna torba ter še drugi ujemajoči se dodatki. 

Street linija se ponaša z otroškimi vozički FreeON, ki ponuja širok nabor atraktivnih in funkcionalnih vozičkov namenjenih vsakodnevnim sprehodom, vikend izletom in družinskim počitnicam. Odlikujejo jih sodben dizajn, premišljene barvne kombinacije in raznolike tehnične lastnosti, ki so izbrane v skladu z zahtevami skrbnih mam. Vozički FreeON bodo vsekakor zadostili vsem vašim potrebam in izpolnili vsa vaša pričakovanja. 

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za težo od

Vrsta vozička

Število koles

Po višini nastavljiv ročaj

Vrtljiva sprednja kolesa

Nakupovalna košara

Nožna zavora

Ročna zavora

Narejeno v EU

Torba za potrebščine

Previjalna podloga

Prevleka za dež

Prevleka za noge

Mreža proti komarjem

Nastavljivo vzglavje košare

Školjka košare

Nastavljiva strehica

Odstranljivo prednje varovalo

Nastavljiva sončna strehica

Podaljšana sončna strehica

Odstranljiva strehica

Isofix

Top Tether (tretje sidrišče)

Prevleka avtosedeža je pralna

Višina postavljenega (cm)

Širina postavljenega (v cm)

Dolžina postavljenega (v cm)

Višina zloženega (v cm)

Dolžina zloženega (v cm)

Širina zloženega (v cm)

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Material ogrodja

Material koles

Kaj vse je vključeno v paketu

Blagovna znamka

Scroll to Top