poganjalec BE COOL, red

Šolsko kolo, poganjalec Free2Move BE COOL je idealen pripomoček za razvoj grobe motorike, pridobivanje ravnotežja in občutka za koordinacijo, otroka pa ob tem spodbuja h gibanju na svežem zraku. Je odlična osnova za kasnejše učenje vožnje s klasičnim kolesom. Poganjalec brez koles BE COOL je izjemno lahek, saj tehta le 2 kg. Primeren je za otroka od 24 mesecev naprej,…

EAN: 3830084381378 SKU: 43216 Kategorije: ,

Šolsko kolo, poganjalec Free2Move BE COOL je idealen pripomoček za razvoj grobe motorike, pridobivanje ravnotežja in občutka za koordinacijo, otroka pa ob tem spodbuja h gibanju na svežem zraku. Je odlična osnova za kasnejše učenje vožnje s klasičnim kolesom. Poganjalec brez koles BE COOL je izjemno lahek, saj tehta le 2 kg.
Primeren je za otroka od 24 mesecev naprej, ima po višini enostavno nastavljivo krmilo in po višini nastavljiv sedež. Izdelano je iz aluminija, kolesa pa izdelana iz EVA materiala. Ročaji na krmilu kolesa so izdelani iz TPR materiala, ki omogoča dober oprijem. Velikost koles je 12 col. Nosilnost kolesa je do otrokove teže 30 kg.

Starost otroka

2 let

Primerno za težo do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top