Silikonski stolp Round

Free2Play Silikonski stolp Round je bil zasnovan z namenom spodbujanja razvoja ustvarjalnosti in domišljije vašega otroka, hkrati pa je tudi odličen pripomoček za urjenje fino motorike. V paketu je 7 mehkih silikonskih posodic, ki se lahko zlagajo ena na drugo ali ena v drugo. Vsaka posodica je druge barve in velikosti, z odprtinami na dnu. Različne velikosti in barve spodbujajo…

Barvne opcije:
Silikonski stolp Round
EAN: 3830075046156 SKU: 46156 Kategorije: , ,

Free2Play Silikonski stolp Round je bil zasnovan z namenom spodbujanja razvoja ustvarjalnosti in domišljije vašega otroka, hkrati pa je tudi odličen pripomoček za urjenje fino motorike.

V paketu je 7 mehkih silikonskih posodic, ki se lahko zlagajo ena na drugo ali ena v drugo. Vsaka posodica je druge barve in velikosti, z odprtinami na dnu.

Različne velikosti in barve spodbujajo kreativnost, ustvarjalnost, spretnost in potrpežljivost vašega otroka.

Silikonske posodice se lahko uporabljajo tudi za igro v vodi, igro pa bodo dodatno popestrile še odprtine na dnu posodic. 

Čiščenje posodic je popolnoma enostavno. Čistijo se lahko s toplo milnico, ali pa jih enostavno operete v pomivalnem stroju. 

Izdelek je popolnoma varen za vašega otroka, saj je izdelan iz visokokakovostnega silikona za živila,  ne vsebuje BPA, svinca, ftalatov in je brez vonja.

Dimenzija sestavljenega stolpa: 8 x 8 x 23 cm. 

 

Izdelek je primeren za uporabo za otroke od 36 mesecev naprej.

Svetlobni učinki

Zvočni učinki

Interaktivnost

V slovenščini

V angleščini

V hrvaščini

V makedonščini

V nemščini

Daljinsko vodenje

Starost otroka

3 let

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top