Silikonsko grizalo, oker

Ko vaš dojenček začne raziskovati svet in ko se začne boleče izraščanje zobkov, je pomembno, da svojemu otroku ponudite kvaliteten in varen pripomoček. V tem primeru je FreeON silikonsko grizalo prava izbira. FreeON silikonsko grizalo je izdelano iz visokokvalitetnega jedilnega silikona, brez BPA in škodljivih snovi. Zato se grizalo lahko uporablja že od rojstva naprej. Oblika in tekstura grizala spodbujata…

EAN: 3830075049454 SKU: 49454 Kategorija:

Ko vaš dojenček začne raziskovati svet in ko se začne boleče izraščanje zobkov, je pomembno, da svojemu otroku ponudite kvaliteten in varen pripomoček. V tem primeru je FreeON silikonsko grizalo prava izbira.
FreeON silikonsko grizalo je izdelano iz visokokvalitetnega jedilnega silikona, brez BPA in škodljivih snovi. Zato se grizalo lahko uporablja že od rojstva naprej.
Oblika in tekstura grizala spodbujata koordinacijo rok in oči, kar je zelo pomembno za zgodnji razvoj motoričnih spodobnosti vašega malčka.
Nežno in varno FreeON silikonsko grizalo na katerem so različne strukture, bo vašemu dojenčku pomagalo pri lajšanju težav pri izraščanju zobkov.
Čiščenje FreeON silikonskega grizala je zelo enostavno, saj ga lahko sperete z vodo in blagim detergentom ter obrišete.

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top