Slinček

Slinček Bubaba za male gurmane! Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi. Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo. Mame obožujejo ovalno obliko slinčka, ki je narejen za spoznavanje novih okusov,…

EAN: 3830075048112 SKU: 48112 Kategorije: , ,

Slinček Bubaba za male gurmane!

Nežni dotiki, čutni objemi in lahkotni prijemi.
Kvalitetni in udobni tekstilni izdelki izdelani z mislijo na otroke in v želji, da bi bilo dojenčkom navajanje na novo okolje lažje in prijetnejše. Ročno izdelani artikli nudijo otroku varno zavetje, občutek domačnosti in prijetno mehkobo.
Mame obožujejo ovalno obliko slinčka, ki je narejen za spoznavanje novih okusov, učenje pitja in za čas, ko rastejo prvi zobki. Slinček je namenjen aktivnim dojenčkom in majhnim otrokom. Dvoslojni material vpija vlago in ščiti oblačila pred umazanijo. Slinček se prav lepo poda okrog otrokovega vratu in ramen, namesti pa se z gumbi. Velikost slinčka je praktična tako za uporabo doma kot tudi na poti. Lahki in zračen material omogoča hitro sušenje in nošenje v vseh letnih časih.

Sestava:
slinček je narejen iz dveh slojev: vrhnja plast: bombaž, spodnja plast- nepremočljiva podloga
zapiranje s pomočjo gumbov.

Izdelano na Hrvaškem.

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top