Spalna vreča – zimska kitke 0-6 mes

Nežna kot materin dotik, mehka in udobna kot vetrič, ljubka in sladka kot uspavanka pred spanjem: takšne so spalne vreče Bubaba by freeON. Kakovostni, mehki in sodobni materiali so skrbno izbrani tako, da predstavljajo ne le estetsko noto sodobnosti, ampak tudi toplo zatočišče in varnost med počitkom ali spanjem najmlajših. Spalna vreča Bubaba by FreeON je popolna izbira, ko se…

EAN: 3830075047436 SKU: 47436 Kategorije: , ,

Nežna kot materin dotik, mehka in udobna kot vetrič, ljubka in sladka kot uspavanka pred spanjem: takšne so spalne vreče Bubaba by freeON. Kakovostni, mehki in sodobni materiali so skrbno izbrani tako, da predstavljajo ne le estetsko noto sodobnosti, ampak tudi toplo zatočišče in varnost med počitkom ali spanjem najmlajših.

Spalna vreča Bubaba by FreeON je popolna izbira, ko se otrok med spanjem odkriva ali med nemirnim spanjem.

Sestava:

Notranja tkanina: 100% bombaž
Zunanja tkanina: 81% poliester, 16% viskoza, 3% likra
Polnilo: poliester
Material zagotavlja izrazito mehkobo in udobnost.

Praktičen in premišljen sistem zapiranja omogoča enostavno previjanje in preoblačenje otroka ter poskrbi za mirne noči brez prebujanja. Posebnost je skrita zadrga, ki otroku zagotavlja še večje udobje, vreči pa daje dodaten estetski čar. Naj bo Bubaba by FreeON izbira za miren, topel in prijeten spanec.

Primerno za otroke od 0-6. meseca starosti.

Proizvedeno na Hrvaškem.

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top