HITRA DOSTAVA | VAREN NAKUP | STROKOVEN SERVIS
Enobarvna / M
0
0
Znesek:0,00 

V košarici ni izdelkov.

Torba Geometric

39,99 

Availability: Samo še 3 na zalogi

Klasična, a prostorna torba, ki vas bo navdušila.   Previjalna torba v moderni sivi barvi, z geometričnim vzorcem, se odlično poda na vsak voziček. Praktična zadrga, ki jo lahko odprete skoraj…

Availability: Samo še 3 na zalogi

Predviden čas dostave v 3-5 delovnih dneh
BARVNE OPCIJE:
Torba Geometric

Klasična, a prostorna torba, ki vas bo navdušila.

 

Previjalna torba v moderni sivi barvi, z geometričnim vzorcem, se odlično poda na vsak voziček. Praktična zadrga, ki jo lahko odprete skoraj do konca, omogoča celovit vpogled v previjalno torbo, tako da je dolgotrajno iskanje dudice v torbi preteklost. V notranjosti je več manjših žepkov za dudice in stekleničke, ki poskrbijo za še lažjo organizacijo. 

 

Torbo lahko obesite na voziček ali nosite na rami s pomočjo priloženega naramnega traku. Trak lahko po želji tudi odstranite. Priložena je podložena previjalna podloga, tako da lahko otroka previjete kjerkoli in kadarkoli. Torba ima dimenzije 39x21x30 cm.

 

Teža izdelka (v kg)

0,000

Dolžina izdelka (v cm)

39,000

Širina izdelka (v cm)

21,000

Višina izdelka (v cm)

30,000

VARNOSTNI NAPOTKI IN OPOZORILA

Varnost in kakovost izdelkov, ki so na voljo v naših prodajalnah je na prvem mestu.

Izdelki, ki jih prodajamo, morajo izpolnjevati določene varnostne zahteve in nikakor ne smejo ogrožati varnosti ali zdravja uporabnikov ter ostalih ob uporabi. Navedeno priporočeno starost otroka za posamezni izdelek je podjetje Apollo d. o. o. pridobilo s strani proizvajalca. Določeno priporočeno starost otroka za uporabo posameznega izdelka proizvajalec določi na podlagi veljavnih uredb in zakonov, otrokovega senzoričnega, motoričnega in umskega razvoja ter relativne omejitve pri uporabi.

Navedena priporočena starost in/ali obremenitev naj vam bo vodilo pred nakupom izdelka. Pri izbiranju izdelka upoštevajte okoliščine ter spretnosti otroka in njegova močna ter šibka področja, ter na podlagi tega poiščite izdelek, ki bo spodbudil otrokov razvoj na posameznem področju.

Med uporabo izdelka upoštevajte priporočila in napotke, navodila proizvajalca za varno in pravilno uporabo izdelka ter sledeča OPOZORILA in VARNOSTNE NAPOTKE.

Vozički in globoke košare

Opozorila za vse vozičke:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • Opozorila za globoke košare:
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
Scroll to Top