Zložljiva varnostna ograja Sigma

FreeON zložljiva varnostna ograja Sigma je kombinacija varnosti, enostavne uporabe in elegance. Narejena je za uporabo v notranjih prostorih, kot so stopnišče, spalnica, kuhinja, hodnik,,.. Zložljiva varnostna ograja Sigma je narejena tako, da za rokovanje z ograjo potrebujete le eno roko, torej jo lahko odpirate in zapirate brez težav tudi medtem, ko v naročju držite svojega otroka. FreeON zložljiva varnostna…

EAN: 3830084381965 SKU: 81965 Kategorije: , ,

FreeON zložljiva varnostna ograja Sigma je kombinacija varnosti, enostavne uporabe in elegance.
Narejena je za uporabo v notranjih prostorih, kot so stopnišče, spalnica, kuhinja, hodnik,,..
Zložljiva varnostna ograja Sigma je narejena tako, da za rokovanje z ograjo potrebujete le eno roko, torej jo lahko odpirate in zapirate brez težav tudi medtem, ko v naročju držite svojega otroka.
FreeON zložljiva varnostna ograja Sigma je univerzalna ograja, saj jo lahko namestite na katerokoli odprtino v širini med 50 in 140 cm. Višina ograje je 92,5 cm. Uporablja se lahko do takrat ko otrok dopolni 24 mesecev, oziroma odvisno od individualnega razvoja posameznega otroka.
Prednost zložljive varnostne ograje Sigma je tudi ta, da ko ograje ne boste potrebovali, bo mreža zelo diskretno pospravljena (navita) in bo v prostoru komaj opazna.
Varnostna ograja Sigma je narejena iz ABS plastike, mrežasti del iz kvalitetne PVC, nosilni del pa iz železa in aluminija. Nosilce je potrebno privijačiti na ravno, trdo in stabilno površino.
FreeON zložljiva varnostna ograja Sigma je prava rešitev za starše, ki svojim otrokom želijo zagotoviti varno raziskovanje.
Pravilno nameščena zložljiva varnostna ograja Sigma (nameščena med dvema strukturno stabilnima površinama) ustreza zahtevam standarda EN1930:2011.

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Primerno za težo od

Primerno za težo do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top