Kaj vse vaju z malčkom čaka jeseni?

Jesen je čudovit letni čas. Počitniški vrvež je mimo, ni več neznosne vročine in gneče na vsakem koraku, ostanejo le še prijetni spomini, topli sončni žarki in jutranja svežina, dnevni življenjski ritem pa se začne počasi umirjati. Idealen čas, da si vzameš čas zase in svojega malčka, začrtaš nove cilje in jesenske popoldneve izkoristiš za dolge potepe s tvojim malčkom.

Da bodo karseda prijetni in udobni, ti pomagajo izbrani FreeON izdelki.


1. Dolgi sprehodi in občudovanje narave

Če smo mamice poleti omejene na sprehode le zgodaj zjutraj ali pozno popoldan, si lahko zdaj privoščita sprehod kadarkoli vama ustreza. Jutranja svežina in rosa te bosta prebudila in napolnila z energijo za nov dan, malčka pa zazibala v prijeten počitek. Popoldanski sprehod je še zadnja priložnost za lovljenje toplih žarkov pred zimo, čeprav zna kdaj presenetiti tudi hladen vetrič ali dež. Na sprehodu z malčkom tako vedno poskrbi, da boš imela s sabo dodatna topla oblačila (jakno in kapico) ali mehko otroško dekico, s katero ga boš ogrela v vozičku. Če imaš rada lepe stvari, ne spreglej široke ponudbe prikupnih otroških dekic Bubaba by FreeON.

2. Topli dnevi, hladne noči

Jesen je mesec, ko so temperaturna nihanja največja. Če še nas sonce popoldan razvaja s prijetnimi temperaturami, pa se te zvečer in ponoči hitro spustijo in nam postavijo kocine pokonci. Ko še ni kurilna sezona, je topla odeja nepogrešljiva v vsakem domu. V primeru, da tvoj malček ponoči ne želi biti pokrit ali se vedno zbudi odkrit, si omisli lahko in zračno spalno vrečo Bubaba by FreeON,  ki tebi prihrani nočno pokrivanje, otroku pa »smrkavi« nosek. Kljub temu, da je izdelana tako, da je malček vseskozi pokrit, je dovolj zračna, da ga ne pregreva, obenem pa mu nudi dovolj prostora za neovirano gibanje. Zaradi praktičnega in premišljenega sistema z zadrgo lahko malčka preoblečeš tudi brez prebujanja.

3. Družinski izleti in potepanja

Marsikatera mamica bi se strinjala, da je jesen najbolje izkoristiti za obisk priljubljenih znamenitosti in krajev. Priljubljene turistične destinacije niso več tako oblegane, gneča na cesti je mimo, toplice so skorajda rezervirane za mlade družine, da o »sitkanju« otrok zaradi vročine niti ne govorimo. Da bo otrok varen in udoben na vsakem kilometru, mu omisli udoben avtosedež in primeren voziček, ki bo kos tudi razgibanemu terenu.

Pobrskaj po naši ponudbi otroških avtosedežev in vozičkov, kjer lahko, samo kratek čas, izbrane modele prejmeš po znižani ceni.
4. Nepredvidljivo vreme

Ne glede na to, ali se z otrokom odpravljata malce naokrog ali na daljši dnevni izlet, bodita vedno pripravljena na vsak možni scenarij. Lahko, da bo zjutraj sijalo sonce, vračala pa se boš vsa premočena in premražena. Nikoli ne veš, kdaj te ujameta popoldansko deževje ali hladen piš vetra, zato le glej, da boš vedno pripravljena.

S seboj imej topla otroška oblačila, pod vozičkom spravljeno prevleko za dež, v torbici pa dežnik ali pelerino zate.

5. Odkrivanje novih gibalnih aktivnosti za otroke

Skrb za gibalni razvoj otroka se začne takoj po rojstvu. Najprej z osnovnimi vajami kot so premikanje glavice, rok in nog, vse do dvigovanja in postavljanja na nogice ter prvih velikih korakov. Poleg običajnih vaj, ki vama jih bo predpisal pediater, lahko gibanje otroka spodbujaš tudi z drugimi oblikami vadbe,

v zadnjem času sta zelo popularna joga za dojenčke in masaža za dojenčke.

Gre za enostavne vaje, ki jih lahko izvajata na blazini, previjalni mizici ali v otroškem gnezdecu Bubaba by FreeON, vsekakor pa se o njih vedno posvetuj s strokovnjaki in pediatrom ter upoštevaj njihova priporočila in starostne meje.

Za vse jesenske izzive, ki so pred vama!

13% popusta na izbrane izdelke FreeON in Bubaba by FreeON – dekice, spalne vreče, tetra pleničke, izbrane otroške vozičke, gnezdeca, blazine za dojenje, izbrane otroške avtosedeže … Ponudbo poglej v zavihku “AKCIJE“, izkoristiš jo lahko med 14. in 26. 9. 2021.

Scroll to Top