Mamice svetujejo: 10 izdelkov, katerih nakupa ne boš obžalovala

 1. Blazino za dojenje kupi že pred porodom

Nosečnost je čudovit čas za vsako žensko, čeprav nekatere mamice občutijo prve tegobe še preden otrok priveka na svet. Zaradi rastočega trebuha, premikanja in brcanja otroka se veliko žensk sooča z nespečnostjo ali slabim spancem. In ker je počitek v času nosečnosti zlata vreden, ti bo vsaka izkušena mamica svetovala, da čimprej kupi in začni uporabljati blazino za dojenje. Še preden spoznaš svojega otroka, ti bo blazina pomagala do udobnejšega spanja na boku, kot opora za vrat, hrbet ali medenico pa pomaga pri daljšem sedenju doma, v službi ali avtu.

 1. Tetra pleničk ni nikoli preveč

Tetra pleničke so nepogrešljiv pripomoček vsake novopečene, pa tudi že bolj izkušene mamice. Skoraj vsaka mama ima v torbi vedno kakšno tetra plenico, če ne za povijanje, pa za brisanje, umivanje, pokrivanje, kot podlogo za ležanje ali ninico za spanje. Tetra plenice so vsekakor veliko bolj praktične kot si misliš, zato je bolje imeti kakšno več kot premalo. Še posebej, ko boš videla prikupno potiskane tetra pleničke Bubaba by FreeON, jih zagotovo ne boš več imela premalo.

 1. Uporabi kakovostno otroško posteljnino in mehke dekice

Morda se ti na prvi pogled posteljnina ne zdi tako pomembna, vendar le-ta prispeva k dobremu spancu tvojega otroka. Kakovostne otroške posteljnine FreeON so izdelane iz mehkega in kvalitetnega materiala, ki je prijeten na otip in pusti otroški koži dihati, kar pomeni, da otroku ne bo vroče in se sredi noči ne bo odkrival, to pa zate pomeni manj zbujanja. Poleg tega FreeON posteljnine prejmeš v večdelnem kompletu, tudi z mehko obposteljno zaščito, ki je po tehtnem premisleku vredna nakupa.

Veliko mamic otroku kupi tudi mehko dekico, ki ga spremlja skozi otroštvo in mu nudi občutek topline, domačnosti in varnosti tudi takrat, ko starša ni zraven.

 1. Prihrani si nočne sprehode z obposteljno posteljico

Mamice, ki pravijo, da spijo celo noč, najverjetneje tajijo resnico. Zbujanje sredi noči bo s prihodom dojenčka postal tvoj vsakdan in največ kar lahko narediš je, da si olajšaš zbujanje in skrajšaš nočne sprehode z uporabo obpostejne posteljice FreeON Close&Free. Posteljica je oblikovana tako, da se pristavi k tvoji postelji in omogoča vzajemni počitek tebe in otroka. Ko otrok zajoka, ga samo priviješ k sebi, brez vstajanja in prižiganja motečih luči, ki otroka še bolj predramijo.

 1. Reši se »treh muh na en mah« – kupi otroški voziček 3 v 1

Nakup otroških izdelkov je lahko kar velik finančni zalogaj, zato so kombinacije več izdelkov v enem ali v kompletih dobra izbira. V naši ponudbi so kot takšnega mamice izbrale 3 v 1 voziček FreeON trio Move in FreeON trio Comfort. Pri obeh prejmeš kakovosten in lahek voziček, ki ti zagotavlja nepogrešljivo kombinacijo vozička, globoke košare in avtosedeža. Avtosedež je primeren za otroke od rojstva naprej, tako da ga lahko v njem pripelješ že iz porodnišnice, globoka košara pa bo kot nalašč za prve sprehode, medtem ko boš voziček lahko uporabljala še dolgo po tem, ko bo otrok že samostojno sedel.

 1. Vedno kupi nov avtosedež

Če si ena izmed mamic, ki veliko stvari prevzame od drugih, naj avtosedež ne bo eden izmed njih. Avtosedež je najpomembnejši pripomoček za otroka, zato vedno priporočamo, da kupiš novega. Navsezadnje izbiraš varnost otroka in le pri novem avtosedežu z ustreznim standardom si lahko prepričana, da ta ni bil nikoli poškodovan ali deformiran. Za popolno udobje med vožnjo med ponudbo avtosedežev FreeON izberi takšnega, ki ustreza velikosti tvojega otroka, še bolje pa takšnega, ki ustreza različnim starostnim skupinam in ti bo služil nekaj let.

Vse, kar moraš vedeti pred nakupom avtosedeža, pa preberi tukaj.

 1. Kenguru je zakon!

Kenguru da, kenguru ne, mnenja so dolgo časa bila deljena. Dejstvo je, da ob pravilni uporabi kenguru ni nevaren za otroka, tebi pa kljub temu, da imaš otroka tesno ob sebi, še vedno daje dve prosti roki. To ti pride še kako prav pri opravljanju gospodinjskih del, na primer pospravljanju, sesanju, pripravi malice za otroka …

 1. Izberi stolček za hranjenje, ki raste z otrokom

Ko otroka začneš navajati na gosto hrano, je čas za prvi stolček za hranjenje. Na trgu je ogromno otroških stolčkov, vendar ti bo vsaka mamica svetovala, da izberi takšnega, ki ti bo služil najdlje. To pomeni, da ga je mogoče nastaviti na različne višine, da se hrbtni naslon lahko spreminja pod različnim naklonom ter da je kompakten in varen za otroka. Pri nekaterih stolčkih za hranjenje FreeON je šel napredek še korak dlje, saj jim lahko odstraniš pladenj in jih uporabljaš tudi kot samostojne otroške stolčke. Katere 4 stolčke za hranjenje FreeON priporočajo mamice, preberi tukaj.

 1. Verjemi, prenosna posteljica ti bo prišla še kako prav

Verjetno razmišljaš, da je prenosna posteljica trenutno pripomoček, ki ga ne potrebuješ. Morda v tem trenutku res ne, boš pa zanjo hvaležna, ko se boš prvič odpravila na počitnice z dojenčkom. Ne samo, da otrok spi v posteljici, katere je vajen, pomemben je tudi higienski in varnostni vidik lastne posteljice. Prenosne posteljice FreeON so zasnovane tako, da se hitro in enostavno sestavijo in zložijo, imajo udobno ležišče, zračno mrežico in visoke stranice, da otrok ne zleze ven. Poleg tega pa prenosna posteljica ni praktična samo za spanje. Ko potrebuješ minutko ali dve, da kaj postoriš zase, lahko otroka brez skrbi položiš v posteljico in obdaš z igračami, kjer bo na varnem.

 1. Izberi vsestranski otroški športni voziček

Ko pride do izbire otroškega športnega vozička, so bistvene tri lastnosti:

 • kompaktnost,
 • praktičnost in
 • kakovost.

Kompaktnost pomeni, da izberi voziček, ki je kos čimvečim različnim podlagam. Praktičnost pomeni, da se ga da enostavno sestaviti in zložiti, po možnosti celo z eno roko ali pritiskom na gumb. Kakovost pa navsezadnje pomeni, da je voziček izdelan iz kakovostnih in lahkih materialov s premišljenimi detajli, kot so odstranljivo sprednje varovalo, podaljšana strehica, varnostni odsevniki, shranjevalna košara … Katere 3 športne vozičke FreeON so mamice ocenile kot najboljše, preberi tukaj.

Nano-vozicek-1a
IG-Royal-new
IG-new-lux

Previous
Next

Scroll to Top