Must-have otroški vozički za vsako družino!

Nakup otroškega vozička in ostale otroške opreme za dojenčka je za vsakega starša poseben izziv. Široka izbira modelov, različne funkcionalnosti, barve pa tudi faktor upoštevanja primernosti za različne terene. V omenjenih kompletih najdeš kombinacije izdelkov, ki jih boš potrebovala v prvih mesecih oz. letih življenja tvojega malčka. Otroški vozički 3 v 1 ti nudijo lupinico oz. prvi avtosedež, globoko košaro in športni del, kompleti 2 v 1 pa samo lupinico in športni del. Preberi, kdaj se odločiti za otroški voziček 3 v 1 in kateri otroški kompleti FreeON so pri mamicah med najbolj priljubljenimi.

Previous
Next

Kdaj izbrati otroški voziček 3 v 1?

Otroški voziček 3 v 1 je odlična izbira za mamice, ki bi si rade z enim nakupom zagotovile vse potrebne pripomočke, ki jih bodo potrebovale ob rojstvu in tekom prvega otrokovega leta.  Komplet sestoji iz 3 različnih delov in sicer otroško lupinico oz. avtosedež skupine 0+, globoko košaro in športni del. Otroška lupinica ti bo služila že takoj po rojstvu, saj boš v njej otroka pripeljala iz porodnišnice, kot avtosedež pa jo boš lahko uporabljala še nadaljnjih 9 do 10 mesecev. Zaradi skrčenega položaja otroka je dolgotrajna vožnja v lupinici odsvetovana, zato jo na daljših sprehodih enostavno zamenjaj za globoko košaro, kjer bo malček počival v položaju, ki je dober za normalen razvoj hrbtenice. Če sprehod otroka uspava, preprosto snameš globoko košaro iz ogrodja ter otroka pustiš počivati v njej, brez prebujanja in sitnosti. Po 6. mesecih, ko začne samostojno sedeti in z zanimanjem opazovati okolico okrog sebe, pa globoko košaro zamenjaj s športnim sedežnim delom.

Celotni športni del je lahko obrnjen v smeri vožnje ali obratno, imajo pa tudi nastavljive naslone, ki jih lahko prilagajaš otroku, nekateri pa se tudi popolnoma poležejo, v primeru da bi otrok zadremal – tako bo otrok vedno v udobnem položaju.

Najbolj vsestranski kompleti otroških vozičkov

  • FreeON Comfort 3 v 1, voziček za nakupe in potepanja

FreeOn Comfort je eden najbolj priljubljenih 3 v 1 kompletov v naši ponudbi. Lupinica, globoka košara in športni del se brez dodatnega truda namestijo na lahko vendar zelo kompaktno ogrodje, ki se enostavno zloži in ga boš brez težav nosila naokrog. Lupinica oz. avtosedež je primerna za otroke od rojstva do 13 kg, prostorna košara od rojstva do 6 mesecev, kasneje pa jo zamenjaš z udobnim sedežnim delom, v katerem se bo lahko tvoj malček vozil vse do 3. leta starosti. Zaradi premišljenih funkcij kot so lahko ogrodje, vrtljiva sprednja kolesa z blažilcem tresljajev, nastavljivi ročaj, nastavljiv naslon za noge, možnost reguliranja hrbtnega naklona in prostorne nakupovalne košare je voziček primeren za vse tiste mamice, ki se z otrokom rade odpravijo po opravkih v nakupovalne centre ali se sprehajajo na daljšem potepanju.

  • FreeON Vivere 3 v 1, za mamice, ki želijo biti v koraku s časom

Športno elegantni voziček FreeON Vivere je prava izbira vseh tistih mamic, ki želijo odličen videz vozička, kakovostno ogrodje in funkcionalno dovršenost.

Poleg lahkega ogrodja, avtosedeža 0+, zložljive košare in sedežnega dela v kompletu prejmeš še prostorno nakupovalno košaro na dnu in pregrinjalo za noge, kar ti v zimskem času prihrani nakup dodatne zimske vreče ali kombinezona. Zaradi 4 koles, kjer so sprednja vrtljiva in imajo možnost fiksiranja, boš lahko voziček preprosto potiskala tudi s samo eno roko. Srebrno aluminijasto ogrodje, strehica in blazinice na pasovih iz potiskane tkanine, sedežni del in prevleka za noge iz brušene kationske tkanine ter ročaji iz umetnega usnja pa navdušijo vsako trendovsko mamico in poskrbijo, da ne ostane neopažena.

  • FreeON Elegance 3 v 1, z vami na vsakem koraku

Otroški voziček 3 v 1 FreeON Elegance je primeren za sodobne in aktivne starše, ki želijo svojemu malčku omogočiti udobno in varno vožnjo, ne glede na to, ali se potepajo po domači okolici ali evropski prestolnici. Voziček je kompakten, lahek in enostaven za zlaganje, zato je nepogrešljiv na potovanjih ali izletih. Trpežna EVA kolesa bodo kos tako urejenim sprehajalnim površinam kot tudi tlakovcem ali makadamu. Ne glede na to, kje boš otroka vozila, pa bo vožnja v lupinici, košari ali športnem vozičku vedno tako udobna, da bo malček brez težav zaspal.

  • FreeON Dream 3 v 1, sanjski voziček za aktivne starše, ki se najbolje počutijo v naravi

Za vse tiste starše, ki se s svojim malčkom pred pestrim vsakdanom radi umaknejo v naravo, je otroški voziček 3 v 1 FreeON Dream sanjska izbira! Ne samo, da ima kompaktno ogrodje in kakovostna kolesa, ki sta kos vsem oblikam terena, po želji se ga lahko tudi prilagaja potrebam in velikosti otroka. V kompletu prejmeš ogrodje, lupinico in košaro, ki se z velikostjo otroka spremni tudi v sedežni del. Posebnost tega vozička je ta, da tudi zložen stoji popolnoma samostojno, zato ga med pospravljanjem ne boš mogla zapacati. V kolikor pa ti ga uspe, pa snemljivo in pralno prevleko enostavno opereš v pralnem stroju.

  • Otroški voziček 2 v 1 FreeON Action, funkcionalen in moderen

V kompletu FreeON Action 2 v 1 prejmeš avtosedež skupine 0+ in športni voziček z nastavljivim sedežnim delom, ki se lahko prilagaja v tri različne položaje. Zaradi aluminijastega ogrodja je voziček lahek, kar pa ne pomeni, da ni kompakten. Omogoča enostavno menjavanje posameznih enot vozička in hitro zlaganje. Sprednja kolesa so vrtljiva, kar vozičku daje večjo okretnost, z nastavljivim naslonom za roke pa višino vozička nastavljaš glede na tvoje ali očkove roke. Navdušili te bodo njegov moderen in brezčasen dizajn, trendovske pastelne barve ter odlična cena.

Bo tvoj dojenček kmalu prikukal na svet, ti pa še vedno oklevaš z izbiro vozička zanj?

Ne odlašaj in izberi FreeON 3 v 1 ali FreeON 2 v 1 komplet >> zdaj!

Scroll to Top