Rešitev za brezskrbne večere mladih staršev

Ko se zaljubljenemu paru pridruži tretji član, mali dojenček, se ničkolikokrat sliši, da starši najdejo čas zase šele, ko otrok zaspi. To je dragocen čas, ki ga imaš zase, za partnerja ali druženje s prijatelji, velikokrat pa tudi za zamujena gospodinjska opravila. Verjetno že veš, da je z elektronsko varuško vse dosti lažje. Zakaj? Ker imaš ob sebi zanesljivo elektronsko varuško FreeON, ki bo poskrbela za tvojo mirnost, saj bo med spanjem, namesto tebe, bdela nad dojenčkom. Elektronska varuška bo naenkrat postala tvoja najboljša prijateljica, na katero se boš lahko zanesla vedno in povsod. Z njeno pomočjo se boš lahko popolnoma sprostila in v miru posvetila svojim opravilom, medtem ko bo otrok mirno spal v drugi sobi.

Zakaj potrebujem elektronsko varuško?

Elektronska varuška za otroka je naprava, ki staršem omogoča poslušanje zvoka ali gledanje svojega otroka preko zaslona, medtem ko se nahaja v drugi sobi. Če so nekdaj bile priljubljene avdio oz. zvočne varuške, pa se vse več staršev dandanes raje odloča za video varuške, s katerimi otroka ves čas sliši in vidiš hkrati. Video monitor ti omogoča, da otroka preveriš brez da vstopiš v sobo in motiš njegov spanec, obenem pa lahko hitro opaziš tudi, če ga pestijo kakšne težave, na primer slab spanec, polna plenička, če želi splezati iz postelje ali karkoli drugega. Nekatere varuške, med drugim tudi video varuška za otroka FreeON Aria, delujejo dvosmerno, tako da lahko preko nje otroka v drugi sobi nagovoriš, pomiriš in če si uspešna, tudi uspavaš. Video varuške pa niso priročne samo za spremljanje otrokovega spanca, temveč lahko preko njih spremljaš otroško igro v eni sobi, medtem ko si sama zaposlena z opravili v drugem prostoru.

Kaj paziti pri nakupu elektronske varuške?

Na trgu obstaja veliko različnih elektronskih varušk z različnimi funkcionalnostmi. Preden se odločiš zanjo, razmisli, kakšne funkcionalnosti potrebuješ. Ali bo zadostovala avdio varuška, ki prenaša samo zvok ali potrebuješ video varuško, s katero boš imela otroka ves čas na očeh? Poleg tega sta ključnega pomena še doseg delovanja in trajanje baterije. Če boš elektronsko varuško nesla na drug konec hiše, na teraso ali vrt, naj ima čim daljši domet. Da boš lahko brezskrbna več ur ali dni, brez da bi morala napolniti baterije, pa je pomembna tudi njihova zmogljivost.

Poleg teh treh osnovnih kriterijev, ki bi morali biti prvi pogoj za izbor elektronske varuške, pa se lahko razvajaš tudi z dodatnimi funkcionalnostmi, ki ti jih nudijo. Video varuška FreeON Aria ti poleg 200-metrskega dosega in polnjenja preko USB nudi tudi možnost dvosmernega komuniciranja, predvajanja uspavank oz. klasične glasbe, infrardeči nočni vid, visoko resolucijski monitor, nastavitvljiv kot kamere in številne možnosti nastavljanja opozoril, medtem ko se lahko avdio varuška FreeON Lora pohvali z USB polnjenjem, kar 300-metrskim dosegom, visoko občutljivim mikrofonom za sprejem zvočnih signalov ter nočno lučko.

Uživajte v brezskrbnosti

Starši imamo radi svoje otroke in uživamo v času z njimi, vendar težko kaj prekosi tisti zmagoslavni občutek, ko daš otroka po dolgem dnevu spat, se usedeš na teraso in uživaš v miru in tišini. Avdio in video varuške za otroke so ena izmed najboljših “pogruntavščin” in najbolj uporabnih pripomočkov, s katerim lahko maksimalno izkoristiš čas, ko tvoj otrok spi.

 

Razmišljate o njej tudi vi? Poiščite jo v svoji najbližji prodajalni z otroško opremo Baby Center ali v drugih prodajalnah z bolje založenimi oddelki otroške opreme. 

Scroll to Top