Stolčki za hranjenje FreeON, ki te bodo navdušili

Stolčki za hranjenje že dolgo niso več samo stolčki za hranjenje. So stolčki, v katerih otrok preživi velik del otroštva, spoznava svet novih okusov, dobi prve asociacije s hrano, spoznava družinsko dinamiko, se uči bontona pri mizi … zato morajo biti udobni ter nadvse varni kotički za njihove prehranjevalne pustolovščine! Raznovrstnost stolčkov za hranjenje FreeON je navdihujoča. Od lesenih pa tudi visokih in prenosnih stolčkov – za vsako družino se nekaj najde. Preveri in izberi idealen stolček za svojega malčka!

Leseni stolčki za hranjenje s pridihom brezčasnosti

Les je prva izbira mladih in ozaveščenih mamic, zato ni presenečenje, da so leseni stolčki za hranjenje vse pogostejši kos pohištva v gospodinjstvih mladih družin. Izdelani so iz naravnih in trajnostnih materialov, izgled pa je zelo minimalističen in brezčasen, ki se poda v vsako jedilnico. So tudi praktični, saj nimajo veliko skritih mest, kjer bi se nabirala umazanija. Očistijo se hitro in enostavno, le z vlažno krpo. Čeprav so na pogled morda nekoliko neudobni, pa temu ni tako in imajo vse funkcionalnosti drugih stolčkov. To pomeni od nastavljive višine, do možnosti spreminjanja hrbtnega naklona, možnosti oblazinjenega sedišča, odstranljivega pladnja ter varnostni pas za pripenjanje.

Leseni stolček FreeON Chef se lahko po izgledu in funkcionalnosti brez težav postavi ob bok tudi marsikateri dizajnerski znamki lesenih stolčkov za veliko bolj ugodno ceno. Posebnost v naši ponudbi je stolček FreeON Exclusive 270°, katerega sedišče je mogoče obračati v obe smeri, ob tem pa samega stolčka ni potrebno premikati.

Visoki stolčki za udobje malčka med hranjenjem

Visoki stolčki za hranjenje so tisti klasični stolčki, v katerih se za malčke začne pustolovščina, imenovana hranjenje. Jedilnicam vdahnejo z otroškimi motivi in živimi barvami prijetno družinsko vzdušje. Ponavadi imajo ogrodje iz lahkega materiala, ki se hitro in enostavno zloži. Tako lahko jedilni stolček enostavno zložiš in pospraviš, ko ga ne uporabljaš ali če v stanovanju nimaš veliko prostora. So mehko oblazinjeni, zaradi česar je sedenje v njem udobno že med pripravo obroka, med samim hranjenjem ter po njem.

Visoki stolčki FreeON imajo prilagodljiv hrbtni naslon in odstranljiv pladenj, zato ga lahko uporabiš tudi kot visoki stolček ali stolček za počitek. Večja površina pladnja poskrbi, da vsaka žlička konča v ustih in prepreči padanje hrane na tla. Čeprav so na pogled nekoliko robustni in kompleksni, pa so v večini odstranljivi oz. izdelani tako, da pladenj brez težav očistiš, blazine pa opereš v pralnem stroju.

Prenosni stolček za doma, na obisku ali izletu

Ste velikokrat zdoma, na kosilu pri starih starših ali na pikniku pri prijateljih? Prenosni stolček je zaradi majhnosti in kompaktnosti odličen za uporabo na obisku, v restavraciji, na počitnicah ali na priljubljenih družinskih izletih. Preprosto ga shrani v prtljažnik in se izogni neprijetnim situacijam, ko ni na voljo otroškega stolčka. Uporabiš ga lahko tudi doma, če imaš majhno jedilnico in ti primanjkuje prostora, saj se pritrdi na katerikoli jedilniški stol.

Moderni in praktični prenosni stolček za hranjenje FreeON Mini lahko enostavno nadomesti visoki stolček za hranjenje. Je popolnoma varen in stabilen stolček z možnostjo nastavljanja na 3 višine, priročni igrači pa otroka navadita sedenja za mizo, kar je še posebej priročno ob obisku v restavraciji in učenju vedenja za mizo.

Za vsakogar nekaj.

Preverite našo ponudbo tukaj.

IG-TinaCink-exclusive-stolc
IG-sven1a
IG-stolcek-hranjenje2f
IG-stolcek-hranjenje2e
IG-gourmet
IG-tin-new-1b

Previous
Next

Scroll to Top