Vozičkanje, najljubša aktivnost mladih staršev

Vozičkanje je najljubša rekreacija mladih staršev. Ne samo, ker je ena izmed prvih aktivnosti, ki jo lahko izvajaš, temveč je tista aktivnost, ki jo lahko izvajaš ali v družbi, na dolgo ali na kratko ter v skoraj vsakem vremenu. V tem zgodnjepoletnem času, ko pa nas razvajajo sončni žarki in prijetne spomladanske temperature, pa je vozičkanje skoraj obvezna dnevna rutina vsake mamice. 

Starševstvo spremeni in izpopolni življenje posameznika

Ko postaneš mama, se tvoje življenje in dnevna rutina obrneta na glavo. Če si prej slovela po svojem družabnem življenju in ni bilo dogodka v mestu ali okolici, na katerem ne bi bilo tudi tebe, velja, da je družinsko življenje popolnoma drugačno. Otrok zahteva tvojo pozornost in skrb, kar je lahko zahtevno in te lahko kar utrudi. Veliko časa preživiš doma, tuširanje in nega postaneta skrbno načrtovana aktivnost, druženje s prijatelji pa skoraj da že podvig. Ne razumi narobe, s tem ni nič narobe. So pa zato dnevni sprehodi toliko slajša priložnost, da zapustiš dom, se urediš in neguješ svoje družabno življenje.

Vozičkanje je dobro za mamico in otroka

Vozičkanje z dojenčkom ima same pozitivne lastnosti, ne samo za otroka, temveč tudi za mamico. Svež zrak in prijetni sončni žarki blagodejno vplivajo na otrokovo počutje, krepi se njegova odpornost in ob enem absorbira vitamin D. Otrok na sprehodu spoznava svet in raziskuje okolico, če pa se ustavita na otroškem igrišču, pa poleg motoričnih in kognitivnih sposobnosti krepi še socializacijske veščine z vrstniki. Druženje otrok v parku je odlična priložnost tudi zate, da spoznaš druge mlade mamice, ki prestajajo podobno obdobje, tegobe in radosti. Poleg napornega družinskega življenja te bosta svež zrak in sonce  napolnila z energijo in radostjo, kava in klepet s prijateljico pa bosta »energijski napoj«, ki ga najverjetneje trenutno najbolj pogrešaš.

S FreeON Unique vozičkom bodo sprehodi užitek

Vozičkanje je čudovito, če je voziček otroku všeč. Obstajajo namreč tudi malčki, ki so jim vožnje v vozičkih svojstven izziv, ker jim ni najbolj po godu. Vendar, če se malček v vozičku počuti udobno, ima dovolj prostora in mu nudi širok vidni kot za občudovanje okolice – potem ni dvoma, da mu vozičkanje ne bi bilo všeč. Med novosti FreeON športnih vozičkov se je zvrstil športni junak – športni voziček Unique. Velja za enega tistih, ki nudi vse, kar potrebuje sodoben starš, ko išče voziček za svojega malčka. Je eleganten, edinstven in izdelan po meri staršev.

Marsikatera mamica bi se strinjala, da je največja prednost FreeON Unique vozička njegova samozložljiva funkcija. Staršem sta dve roki velikokrat premalo, zato tovrstne funkcionalnosti, ki delo opravijo namesto tebe, pridejo še kako prav. Zaradi izjemne vodljivosti ga lahko vodiš s samo eno roko, zaradi nizke teže (6,6 kg) pa ga boš brez težav spravila v prtljažnik, nesla po stopnicah ali na javni prevoz.

Kar je še dodatno prepričalo mamice, je velik in vzdržljiv nakupovalni prostor pod sedežnim delom, nastavljiva in izjemno dolga streha z mrežastim kukalom in pogledom na otroka, enostavno nastavljiv hrbtni naslon, držalo za stekleničko in trendovski izgled v dveh barvah, sivi in sivo-zlati.

Voziček, ki ga je bolje voziti kot avto

Ko enkrat preizkusiš kakovosten otroški voziček, veš, da so vedno razlike, da nudijo različne funkcije in da je med njimi tudi velik cenovni razpon. Ob vsem  tem pa veš, da si tvoj otrok zasluži najboljše udobje, kar mu ga lahko ponudiš. Otroški voziček FreeON Unique je s svojim udobjem, funkcionalnostmi in izgledom nepogrešljiv sopotnik vsake sodobne mamice, ki popoldneve s svojim malčkom rada preživlja aktivno, predvsem pa na prostem.

Poišči ga tudi v prodajalnah Baby Center, kjer si ga lahko ogledaš tudi v živo in ga preizkusiš.

Scroll to Top