Zvezda FreeON

Fotografije so dragocen spomin, ki ga čez leta z veseljem pogledamo. Trenutki, ko so bili naši otroci še majhni in nasmejani, so za vedno ujeti v slike, ki nas spomnijo na prelepe dni. Te fotografije nas vedno napolnijo s toplino in hvaležnostjo.

Z Aktualom želimo, da vaši lepi spomini trajajo večno. Zato vas vabimo, da nam kot družina z vsaj dvema otrokoma – enim dojenčkom in vsaj enim otrokom do petega leta starosti pošljete vaš selfie, s katerim se boste potegovali za bogate nagrade znamke FreeON. Fotografije lahko pošljete od sobote, 1. 6. do petka 7. 6. 2024 na elektronski naslov nagrade@radioaktual.si. Zraven pa pripišite vaše ime, priimek in kontaktne podatke.

Vsak dan, od ponedeljka, 3. 6. do petka, 7. 6. 2024, bomo izmed vseh prejetih fotografij izžrebali eno, ki jo bomo nagradili z vrhunskim kosom otroške opreme znamke FreeON!

Nagrade:

Ponedeljek, 3. 6.: Kenguru FreeON 8 v 1 

Torek, 4. 6.: Stolček za hranjenje FreeON Lunch 

– Sreda, 5. 6.: Prenosna postelja Elepfant znamke FreeON

– Četrtek, 6. 6.: Voziček FreeON Nano

– Petek, 7. 6.: Avtosedež Lotus znamke FreeON


V petek, 7. 6., 
pa bo tričlanska komisija izmed vseh prejetih fotografij izbrala eno družino, ki bo postala obraz blagovne znamke FreeON! Ta laskavi naziv seveda vključuje tudi bogato nagrado! Srečna družina bo prejela bon v vrednosti 1.000 € za nakup izdelkov blagovne znamke FreeON!

Splošni pogoji so objavljeni na spletni strani >> Radio Aktual.

Scroll to Top