10 “must have” izdelkov te pomladi

Pomlad je že za ovinkom. V tem zapisu ti razkrivamo nekaj “must have” kosov otroške opreme FreeON, ki ti bo prišla prav v tem prehodnem letnem času.

1. Otroški voziček za lovljenje sončnih žarkov

 

Verjetno ni mamice, ki vedno toplejših in prijetnih dni ne bi izkoristila za sprehode in nastavljanje sončnim žarkom. Gibanje na zraku je dobro tako za tvoje fizično in psihično počutje, blagodejno pa vpliva tudi na malčka, saj ga utrudi in nežno uspava. Lepo vreme je lahko tudi pobuda za vozičkanje s prijateljicami, ki jih nisi videla že dolgo časa. Za potepe po raznolikih terenih in podlagah izberi praktični in funkcionalni športni voziček, kot je FreeON Nano, če pa si šele v veselem pričakovanju, pa ne spreglej modnega trio kompleta FreeON Fantasy.2. Otroška dekica, ko se sonce skrije za oblake

 

Čeprav so temperature popoldan že čisto spomladanske, pa zima še vedno mahlja z repom. Zato imej na sprehodih vedno poleg toplo otroško dekico, ki jo boš uporabila, ko se bo sonce skrilo za oblake. Dekica pa ni obvezna v vozičku samo v zimskem delu leta. Tudi v poletnih mesecih ti lahko pride prav, na primer, če se z malčkom odločita, da si bosta v parku priredila piknik, za kratek počitek ali igro na travi. Oglej si ponudbo raznovrstnih dekic Bubaba by FreeON.


3. Najnovejši stolček za hranjenje v ponudbi FreeON

 

Če se bliža čas, ko se bo tvoj malček začel spoznavati z novimi okusi, nikar ne spreglej te spomladanske novosti. Stolček za hranjenje FreeON Star je nov sodoben stolček, ki bi ga s tremi besedami opisali kot izjemno funkcionalnega, praktičnega in uporabnega. S preprosto potezo se iz stolčka za hranjenje pretvori v stol za starejšega otroka, tako da ga boš lahko uporabljala že od 6 mesecev pa vse do 3 let. Njegove dodatne funkcionalnosti, ki te bodo prepričale za nakup, pa so pomični pladenj, odstranljiv naslon za nogice ter vrhnji del, možnost enostavnega čiščenja ter izjemna varnost in stabilnost.


4. Vedno nepogrešljive tetra pleničke 

 

Tetra pleničke so nepogrešljive ne glede na to, koliko mesecev ali let šteje tvoj otrok. Čeprav se za previjanje in kopanje največkrat uporabljajo kar klasične bele tetra plenice, pa se na sprehodih in izletih trendovske mamice rade pohvalijo s takšnimi z različnimi barvami ali prikupnimi vzorci. Te najdeš tudi v ponudbi FreeON, poleg tega pa so Bubaba pleničke izdelane iz 100% bombaža.


5. Avtosedež za brezskrbne družinske potepe

 

Pomlad je najboljši čas za družinske izlete. Če se boste na potep podali z avtomobilom, v prvi vrsti poskrbi za varnost otroka. To pomeni, da kot prvo izberi avtosedež prave velikosti, ki ustreza vsem varnostnim standardom ter da ima dodatno ojačano bočno zaščito. Poleg varnosti je pomembno tudi, da je avtosedež udoben in da so materiali prijetni na otip. Ker bo pot trajala dalj časa kot je otrok običajno vajen, ne pozabi tudi na igrače in pripomočke, ki ga bodo zaposlili med vožnjo. Na daljši poti so še posebej priročni avtosedeži s 360° vrtljivim sediščem, saj lahko otroka nahraniš, zabavaš ali potolažiš kar na zadnjem sedežu tako, da avtosedež s klikom na gumb preprosto obrneš k sebi. Raznovrstno ponudbo otroških avtosedežev FreeON si poglej tukaj.
6. Spalna vreča za nemoten spanec

 

V prehodnem obdobju so vreče za spanje nekaj najboljšega za tvoj in otrokov nemoten spanec. Kurilna sezona gre h koncu, noči pa so še vedno hladne, zato je vreča za spanje, ki uravnava malčkovo toploto, najboljša rešitev za ta čas. In ne samo, da bo otroku vedno prijetno toplo, malček se bo tako manj zbujal, saj spalne vreče ne bo mogel zbrcati s sebe, tako kot odejico.


7. Držalo za stekleničko in mobitel

 

Verjamemo, da se ti je že pripetila situacija, ko na sprehodu potiskaš voziček, otrok spi, tebi pa naenkrat nekje v torbi začne zvoniti telefon. Katastrofa, »samo da se malček ne zbudi«, si neprestano ponavljaš, medtem ko ga nestrpno iščeš po torbi. Ironija, ko ga najdeš, telefon neha zvoniti, že v naslednjem trenutku pa iz vozička slišiš tiho godrnjanje. Morda se situacija res sliši nekoliko filmska, vendar verjemi, da ideja o univerzalnem držalu za stekleničko, za termo skodelico kave ali stekleničko vode na vozičku ni tako napačna, še posebej, če ima poleg še priročni razdelek za mobitel, kot ga ima npr. držalo FreeON.
8. Prostorna torba za previjanje

 

Torba za previjanje je eden tistih pripomočkov, za katerega sprva misliš, da ga ne potrebuješ, vendar kaj hitro sprevidiš, zakaj obstajajo prav te namenske torbe. Te so izdelane posebej z mislijo na mamice, ki potrebujejo veliko prostora za plenice, kašice, stekleničke, oblačila, vlažilne robčke, igrače in vse ostalo, kar potrebuje otrok na poti. Da si lahko vse organiziraš in da veš, kje imaš kaj, so le-te razdeljene na številne predale in žepe, tako da imaš vedno vse pod nadzorom, predvsem pa pri roki. Torbo za previjanje FreeON Mommy Rules lahko tudi obesiš na katerikoli otroški voziček, poleg tega pa ima tudi termo izoliran prostor za stekleničko, ki ohranja njeno temperaturo. Če pa si med tistimi mamicami, ki poleg praktičnosti prisegajo še na trendi izgled, pa poglej še previjalni nahrbtnik FreeON Gold.


9. Pripomočki za malčkovo aktivno preživljanje časa

 

Zima velja in je čas za lenarjenje, pomlad pa je letni čas, ki ga namenjamo gibanju. Starejše bratce in sestrice, ki te bodo spremljali na sprehodu z dojenčkom, zaposli s poganjalcem, triciklom ali z rolko za voziček s sedežem. Za večje otroke sta lahko zanimiva tudi skiro ali rolka. Ob slabem vremenu pa lahko malčka, ki se šele postavlja na nogice, v stanovanju zaposliš z igralnim centrom Jumperoo, ki mu omogoča hopsanje gor-dol in obračanje levo-desno ter ga motivira s številnimi zabavnimi aktivnostmi, ki skrbijo za razvoj motorike, koordinacije in uma.
10. Posteljnina Bubaba by FreeON

 

Pomlad je čas, ko zimsko garderobo zamenjamo s poletno, zato veliko mamic ta čas izkoristi za pregled otroških oblačil in stvari, kaj naj roma na podstrešje ali pa v dar družini, ki si nove stvari težje privošči. Ena izmed teh je tudi zimska posteljnina, ki jo za toplejše mesece zamenjaj z z lahkotno, kakovostno in zračno posteljnino Bubaba by FreeON. Le-te so ročno izdelane iz kakovostnih in mehkih materialov, ki so prijetni na otip in pustijo otroški koži dihati. Na voljo so večdelni kompleti, ki te bodo prepričali s kakovostjo, lepimi barvami in prikupnim dizajnom.
Scroll to Top