HITRA DOSTAVA | VAREN NAKUP | STROKOVEN SERVIS
Enobarvna / M
0
0
Znesek:0,00 

V košarici ni izdelkov.

Kompleti 2 v 1

Prikaz vseh 4 rezultatov

Odlične kombinacije izdelkov, ki jih boste potrebovali v prvih mesecih oziroma prvih letih otrokovega življenja. Preverite Trio in Duo komplete v naši ponudbi in si zagotovite nepogrešljivo kombinacijo vozička, avtosedeža in/ali globoke košare.

Avtosedež skupine 0 je primeren za otroke, ki tehtajo med 0 in 10 kg, torej lahko v njem vašega novorojenčka domov pripeljete že iz porodnišnice! Avtosedeži so testirani po standardu (ECE skupina) ECE R44/04. Odlikuje jih pettočkovni varnostni pas ter snemljiva in pralna prevleka.

Globoka košara zagotavlja udobno in varno prevažanje vašega novorojenčka od rojstva do približno 6. meseca starosti. Izberete lahko košaro z nastavljivo strehico in nastavljivim vzglavjem ter jo dodatno prilagodite potrebam svojega dojenčka. Globoko košaro na voziček pritrdite le z enim klikom.

Sedežni del je namenjen otrokom, ki že samostojno sedijo. Izbirate lahko med različnimi funkcijami in lastnostmi, kot so na primer, nastavljivost hrbtnega naslona, možnost nameščanja v obe smeri in odstranljivo prednje varovalo. Sedežni del vozičkov odlikuje pettočkovni varnostni pas.

Preverite funkcije in lastnosti posameznih kompletov in izberite tisto kombinacijo, ki vam in vašim malčkom najbolj ustreza. Privoščite svojemu otroku udobno in varno raziskovanje sveta od rojstva naprej.

Filtriraj po ceni

Primerno za težo otroka do (v kg)

Vrsta vozička

Material ogrodja

Nastavljiva sončna strehica

Isofix

Scroll to Top