Naše poslanstvo in vizija

FreeON je evropska blagovna znamka otroške opreme, ki s svojimi izdelki že 10 let spremlja življenja številnih otrok in staršev pri nas in v tujini. Pri oblikovanju svoje ponudbe sledimo sodobnim trendom, hkrati pa ne pozabimo na temeljne vrednote blagovne znamke, ki se odražajo v vsakem izmed naših izdelkov in so kakovost, funkcionalnost, varnost in estetska dovršenost.

Naše poslanstvo

Ustvarjanje izdelkov, ki staršem pomagajo pri grajenju ljubečega in brezskrbnega družinskega okolja, našim najmlajšim pa zagotovijo varno in zadovoljno otroštvo. Naj kakovostni  in estetsko dovršeni izdelki soustvarjajo čudovito starševsko izkušnjo, polno veselja in čarobnih trenutkov.

Naša vizija

Prizadevamo si, da bi izdelke FreeON v prihodnosti še bolj približali potencialnim kupcem na obstoječih trgih in se hkrati predstavili potencialnim kupcem v evropskih državah, kjer naša blagovna znamka še ni prisotna. Z našimi uporabniki želimo vzpostaviti iskren in dolgotrajen odnos, ki bi temeljil na zadovoljstvu in zaupanju v naše izdelke. Še naprej bomo sledili trendom sodobnega starševstva in jih v kombinaciji z našimi vrednotami upoštevali pri razvoju novih izdelkov.

Naši izdelki

Naša ponudba zajema štiri linije izdelkov – Street, Car, Home in Sleep.

V liniji izdelkov Street najdete otroške vozičke različnih dimenzij in funkcionalnosti. Je vaš malček pripravljen na odhod v širni svet? Naj se novim dogodivščinam naproti popelje v udobnem, varnem in skrbno izbranem vozičku!

Linija Car ponuja širok nabor avtosedežev, iz katerih bo vaš mali avanturist brezskrbno opazoval svojo okolico in odkrival majhne skrivnosti velikega sveta. Najboljša izbira za udobno in varno vožnjo, polno veselja in prijetnih doživetij.

Z izdelki linije Home lahko prijetno okolje za vašega malčka pričarate tudi v zavetju svojega doma. Linija vključuje pester nabor otroške opreme in pohištva za otroško sobico ter izdelke za previjanje in nego otrok.

Linija Sleep zajema vse tisto, kar nosečnice, mamice in otroci potrebujejo za udoben počitek in miren spanec. Čudovite posteljnine, mehke rjuhe in na otip prijetne dekice bodo popestrile vsako otroško sobico! Nosečnice in mamice pa se bodo razveselile udobnih in modnih materinskih spalnih blazin in blazin za dojenje.

Želimo vam odlično uporabniško izkušnjo. Verjamemo, da vam bodo olajšali in popestrili obdobje starševstva, vašemu malčku pa zagotovili veselo, udobno in varno otroštvo.

Spoznajte nas skozi ogled videa

Scroll to Top