5 razlogov, zakaj izbrati stolček za hranjenje FreeON Lunch

Leseni stolček za hranjenje FreeON Lunch je stolček, ki sodi med večno klasiko, vendar s pridihom sodobnih trendov in minimalistične elegance. Njegovo oblikovano hrbtno naslonjalo ter ustrezna nastavljiva višina sedežnega dela in poličke za malčkove noge, zagotavljajo otroku udobno sedenje za vsako jedilno mizo. Uporabljati ga lahko začnete že z malčkovim samostojnim sedenjem, saj ga bo prednje varovalo ustrezno zaščitilo pred morebitnim zdrsom med sedenjem. Koristili ga boste lahko dlje časa, sprva kot stolček za hranjenje kasneje pa tudi kot samostojni stol, vse do otrokovih dopolnjenih 50 kilogramov.

V nadaljevanju preberi, katerih njegovih 5 lastnosti je najbolj prepričljivih in ki bodo navdušile tudi vas.

1. Preprost, vendar praktičen

Na prvi pogled bi lahko rekli, da je leseni stolček za hranjenje FreeON precej preprost, vendar v svoji preprostosti skriva vse, kar malček potrebuje za udobno sedenje za mizo. Ker je zasnovan za sedenje ob jedilni mizi, je višino sedežnega dela in poličke za noge mogoče poljubno nastaviti v več različnih višin. Prilagajanje višine je enostavno in hitro, za katerega ne potrebuješ posebnega orodja ali znanja. Zaradi odstranljivega varovala ga boš lahko uporabljala tudi kot samostojni stolček še po tem, ko bo malček prerasel stolček za hranjenje.

2. Naravni materiali

Stolček za hranjenje FreeON Lunch je izdelan iz lesa in obdelan z barvo, ki ne vsebuje škodljivih snovi. To pomeni, da pri njegovi izdelavi niso uporabljeni plastični delci ali kemikalije, ki bi lahko vplivali na otrokovo zdravje. Les je naraven in trajen material, prijazen tako otrokom kot naravi in ga je mogoče enostavno reciklirati. Kljub temu, da tehta le 6 kilogramov, leseno ogrodje stolčku daje stabilnost, ki je ob pregovarjanju za zadnjo žličko hrane kdaj pa kdaj še kako potrebna. Prednost, ki jo imajo leseni stolčki za hranjenje je tudi večja varnost, saj zaradi odsotnosti plastičnih delcev ni bojazni, da bi se ob živahnem razgrajanju otrok karkoli odlomilo.

3. Enostavno vzdrževanje

Stolček za hranjenje FreeON Lunch je v izdelan iz lesenih komponent, zato ga po uporabi le obrišeš z vlažno krpo. Prednost preprostega in minimalističnega oblikovanja je tudi odsotnost skritih prostorov ali spojev, v katerih bi se lahko nabirali koščki hrane ali drobtinice. Slej ko prej se bo zgodilo, da bo otrok po njem polil kakšen čaj ali sok. V tem primeru zaščitna obdelava lasa skrbi, da se tekočina ne vpije. Sedišče in naslonjalo za noge je mogoče enostavno odstraniti, tako da lahko očistiš tudi prostor okrog lesenih zatičev.

4. Edinstvena barva

Če smo pri otroški opremi vajeni barv s celega spektra mavrice, so temne barve prej izjema kot pravilo. In ravno zato je temno siv FreeON Lunch stolček za hranjenje tako poseben in edinstven. Morda nisi vedela, ampak siva barva velja za eno najbolj nevtralnih barv, ki se poda k skoraj vsaki barvi – sodoben in trenden stolček, bo tako dodatno popestril tudi vašo jedilnico.
5. Ugodna cena

Pri stolčku za hranjenje ne rabiš odkrivati tople vode. Kar je bistveno pri izbiri, so enostavna in praktična uporaba, možnost nastavljanja višine sedišča in naslonjala za nogice, enostavno čiščenje, ergonomska oblika za udobno sedenje in varnost. FreeON Lunch ustreza vsem kriterijem, poleg tega pa ti nudi še številne dodatne funkcionalnosti in eno boljših cen za lesene stolčke na trgu. Da bi svojega otroka navdušila za hrano, ne rabiš prestižnega stolčka za hranjenje, veliko bolj so pomembne dobre kuharske sposobnosti in malce domišljije, ki hranjenje naredi zabavno.

Scroll to Top