5 situacij, ki ti jih olajša otroški ležalnik

Nihče ne pravi, da je biti mama lahko. Poleg skrbi za otroka je tu še skrb za gospodinjstvo in zase, služba, družina, prijatelji … Poglej, v katerih petih dobro poznanih situacijah ti lahko veliko skrbi in stresa prihrani že en majhen pripomoček, kot je otroški gugalnik oz. ležalnik

  1. Priprava obrokov v kuhinji

V kolikor nisi vešča opravljati več opravil hkrati, zna kuhanje kosila z majhnim otrokom biti kar zahteven projekt. Še posebej, če se je tvoj malček pravkar pričel plaziti po tleh in moraš spremljati vsak njegov gib. Takrat obstaja prva verjetnost, da bo tvoj malček ušpičil nekaj, česar ne sme in druga verjetnost, da boš med lovljenjem otroka po stanovanju »zažgala« kosilo. Da se izogneš nevšečnostim, je najlažje, da otroka med pripravo obroka posedeš v otroški ležalnik, iz katerega te lahko varno opazuje med pripravo jedi.

Skupni način pripravljanja hrane je odlična priložnost, da otroka narediš vsejedca, ki bo v kasnejših letih jedel vse.

V kolikor kuhaš zahtevno jed in bo otrok dlje časa v ležalniku, poskrbi, da bo ta udoben, kot na primer FreeON Luxury, ki poleg modernega izgleda nemirnega otroka zamoti z nežnim pozibavanjem in igranjem glasbe.

  1. Gospodinjska opravila

Si tudi ti ena izmed mamic, ki nima nikoli dovolj časa za pospravljanje in zato poskusiš vedno narediti kar se le da takrat, ko otrok spi? Zakaj ne bi otrokovega popoldanskega počitka raje izkoristila za svoj počitek, iz gospodinjskih opravil pa naredila čas zabave s svojim malčkom? Medtem ko mirno in varno sedi v otroškem ležalniku, lahko brez skrbi iz stanovanja odneseš smeti, pobereš ali obesiš perilo, posesaš stanovanje, zlikaš … sploh, če se z njim medtem pogovarjaš in ga animiraš, lahko iz gospodinjskih opravil nastane prava otroška predstava. V kolikor ga tvoje čistilne sposobnosti in animacije ne zanimajo preveč, pa ga bodo zagotovo zanimale igračke na gugalniku FreeON Happy. V kolikor otrok ne želi predolgo sedeti v ležalniku medtem ko ti čistiš, pa si ga nadeni v kenguru in skupaj opravljajta gospodinjska opravila.

  1. Čas zase

Otrok zahteva vsak košček tebe, zato so mastni lasje, neredno tuširanje in več dni nošenja istih oblačil stalnica mladih mamic. Kljub temu, da je otrok tvoja prioriteta, pa ne pozabi nase. Vzemi si nekaj minut na dan in se razvajaj s stvarmi, v katerih uživaš. Pripravi si toplo kopel, telovadi, raztegni se z jogo, privošči si make up ali manikuro …. vse medtem, ko te tvoj malček opazuje iz udobja otroškega ležalnika. Še posebej prav ti bo prišel otroški gugalnik FreeON Relax, ki bo malčka zamotil z guganjem, prikupnimi igračami ali prijetnimi melodijami.

  1. Delo od doma

Si tudi ti ena izmed tistih mamic, ki dela od doma, poleg tega pa skrbi za dojenčka ali po možnosti šola še večjega otroka? Ali pa samo rabiš nekaj minutk miru, da v miru odgovoriš na mail ali naročiš kaj preko spleta, brez nenehnega pogledovanja, kaj počne tvoj otrok? Posedi ga v otroški gugalnik FreeON Balance, ki ga bo pomiril z nežnim zibanjem in igračkami, zna pa se tudi zgoditi, da ga bo udobno sedišče mirno zazibalo v popoldanski spanec.

  1. Izdelava družinske pustne maske

Je pust tvoj najljubši čas v letu? Rada vsako leto spečeš domače krofe in izdelaš družinsko pustno masko? Naj ne bo nič drugače tudi letos, kljub temu, da pustovanja kot smo ga sicer vajeni, najverjetneje ne bo. Vseeno si vzemi čas za izdelavo pustnih mask in si jih nadenite z družinico ob naslednjem sprehodu ali obisku sorodnikov. Če razmišljaš malce praktično, se lahko našemite v družino kegnurujev, opic ali koal, kjer lahko malčka na sebi nosiš kar v kenguruju FreeON.

Če se vidiš v zgoraj opisanih situacijah, je skrajni čas, da si omisliš otroški ležalnik. Ponudbo lahko preverite tukaj.

Scroll to Top