5 stvari, ki jih počitniški apartma najverjetneje nima

Se še spomniš, kako si kot majhna deklica opazovala mamo, kako pakira polovico stanovanja za počitnice in negodovanje očeta, kako naj to vse zloži v avto? Verjemi, mama je vedela, kaj dela in zakaj vse to potrebuje. Navsezadnje so ti zaradi premišljenega pakiranja ostali lepi spomini na brezskrbne otroške dni nekje na morju.

In sedaj si v tej vlogi ti, razmišljaš, kaj vse potrebuješ na počitnicah, da bo vaše bivanje v apartmaju prijetno in udobno.

Če si se zaradi želje po dopustovanju brez časovnega pritiska in v želji po lastnem družinskem ritmu odločila za počitnikovanje v apartmaju, potem preberite, kaj od otroške opreme, poleg otroškega vozička, morate obvezno vzeti s sabo.


Otroška prenosna posteljica

Apartma, prilagojen za mlade družine, bo najverjetneje opremljen z otroško posteljico. A nikoli ne veš, v kakšni obliki in stanju te pričaka, ko prispeš na cilj. Lahko da bo posteljica stara in neudobna, polomljena ali umazana, v najslabšem primeru pa je sploh ne bo. Zato na počitnice s seboj vedno vzemi svojo prenosno posteljico, na katero je otrok navajen, je higienska in enostavna za uporabo.

Naše FreeON prenosne posteljice imajo mrežaste zračne stranice, zaradi česar bo otrokovo spanje v poletni vročini prijetnejše, glede na potrebe pa lahko dvigneš ali spustiš posteljno dno in ti omogoča enostavno zlaganje na majhne dimenzije, kar ti prihrani veliko prostora za ostalo nujno prtljago. Če se malček pogosto poti ali moči posteljo, razmisli tudi o univerzalni podlogi za prenosne posteljice z odstranljivo prevleko.

Ležalnik za dojenčka

Čeprav ste na počitnicah, pa je preživljanje dni v apartmaju v veliki meri podobno domačim vzorcem. Zaradi omejenega prostora in določenih ur za obroke v hotelu se mlade družine raje odločajo za tak tip dopusta, torej v apartmaju. In ker to pomeni, da boš morala obroke pripraviti sama, je malčka v tem času dobro imeti na očeh. Sploh v prostoru, ki ga ne poznaš in kjer lahko nanj preži nepredvidljiva nevarnost.

Zato je dobro, da medtem ko opravljaš druge stvari, otroka položiš v varno zavetje otroškega ležalnika, da se zamoti in morda celo zaspi. Ponudbo ležalnikov FreeON si poglej tukaj.

Ležalnik Happy
Otroška posteljnina Bubaba by FreeON

Higienska posteljnina

Nekateri apartmaji imajo v ponudbo vključeno tudi njihovo posteljnino, vendar še vedno večina na dopust vzame svojo. Prvič, zaradi higienskih razlogov in drugič, ker je otroška posteljnina tvojega malčka izdelana iz bolj kakovostnih materialov, ki dihajo in ne pregrevajo otroka. Menjava okolja je za otroka stresna situacija in poznani vzorci in predmeti, kot so posteljnina, dekica ali obposteljne igrače, bodo zelo olajšali začetno prilagajanje ter vzbujali občutek varnosti in domačnosti. Ponudbo posteljnin Bubaba by FreeON najdeš tukaj, na vse 2- in 3-delne posteljnine pa lahko te dni izkoristi tudi 13% popusta. Velja le do 30. 6. 2021.

Stolček za hranjenje

Podobno kot s posteljico, računati na stolček za hranjenje v apartmaju, so bolj ali manj samo želje. Zato si priskrbi in izberi prenosni stolček za hranjenje FreeON Mini, ki med prtljago ne bo zavzel veliko prostora, s svojo praktičnostjo pa ga lahko uporabiš na vsakem stolu, tako v apartmaju kot v restavraciji, če se boste na večer odpravili obedovati kje drugje. Tudi čiščenje lastnega stolčka je veliko bolj higienično. Če ne boš imela ležalnika, ti lahko služi kot stolček, v katerega posadiš otroka in ga zamotiš s priloženo igračko.  

Prenosni stolček za hranjnje Mini, FreeON

Nepremočljiva podloga

Ali na otroške postelje v apartmajih gledaš s pomisleki in kančkom dvoma? Popolnoma razumemo, saj nikoli ne moreš vedeti, kdo vse je spal na njej ter kolikokrat je bila polita ali zmočena. Da si ne rabiš »beliti misli« s tovrstnimi vprašanji, si raje omisli nepremočljivo podlogo FreeON. Ta bo po eni strani zaščitila otroka pred stikom z ležiščem, po drugi strani pa bo zaščitila ležišče pred malčkom, ki morda še moči posteljo. Je vsestransko uporabna, za otroke, ki že spijo v svoji postelji in še posebej za tiste, ki se pogosto potijo ali še tu in tam močijo posteljo. Prevleka se enostavno prekrije čez ležišče in pritrdi z elastikami, zaradi česar ne drsi in ostane na mestu. Če jo otrok polije, jo enostavno opereš v pralnem stroju in situacija je rešena.  

Čeprav morda že pakiraš za dopust, vseeno ne spreglej akcije.
Med 21. in 30. 6. 2021 prejmeš 13% popusta na vse prenosne postelje FreeON ter 2- in 3-delne posteljnine Bubaba by FreeON!

Ponudbo si poglej tukaj.  

Scroll to Top