Bubaba by FreeON, za tople in udobne zimske noči

Ko starši izbiramo izdelke za otroke, izbiramo le najboljšo kakovost, največje udobje in najlepši dizajn. S tem v mislih nastajajo tudi ročno izdelani tekstilni izdelki za otroke Bubaba by FreeON. Izdelki Bubaba by FreeON, izdelani iz kakovostnih materialov, z občutkom za estetiko in s kančkom otroške razigranosti, so med najbolj priljubljenimi blagovnimi znamkami mladih staršev. V novi kolekciji lahko najdete različne posteljnine, gnezdeca, kopalne plašče, tetra pleničke, dekice in ostale tekstilne izdelke za otroke, ki so lahko tudi odlična izbira darila tako za »novopečene« mlade starše ali kot darilo ob posebnih priložnostih.

Vse se začne z idejo …

Vsak izdelek Bubaba by FreeON se začne z mislijo, ki ga določajo osnovne potrebe otroka in staršev. Ob tem nastajajo nove in nove skice, vse dokler izbrana ne dozori in se izkaže v obliki edinstvenega izdelka za otroke. Skrbno izbrani modeli kolekcije so plod ročnega dela in skrbnih šivilj, ki z veliko ur nežnosti in skrbnosti skrbijo za udobje najmlajših. Proizvodnja izdelkov poteka v EU, v osrčju hrvaškega Zagorja.

Ker je kakovost ključnega pomena, se za izdelavo uporabljajo skrbno izbrani in kakovostni materiali, ki so prijazni do nežne otroške kože, so zračni in prijetni na dotik. Vsi izdelki te čudovite kolekcije prav tako ustrezajo standardu Oeko-Tex 100, ki zagotavlja trajnostno proizvodnjo in so testirani brez škodljivih sestavin.

Odraščanje v nežnem objemu izdelkov Bubaba by FreeON 

Tekstilni izdelki Bubaba by FreeON spremljajo otroka od rojstva do prvih korakov in še dlje. V novi kolekciji Bubaba by FreeON 2023 lahko izbirate med več kot 200 različnimi izdelki, ki otrokom nudijo varno zavetje, občutek domačnosti in ljubljenosti. Za udobje najmlajših so tu različna gnezdeca, kitke, foteljčki in blazine. Za miren spanec poskrbijo kakovostne posteljine, tople spalne vreče in mehke dekice, za nego pa prikupni kopalni plaščki, brisačke in tetra pleničke. Seveda pa nismo pozabili niti na mamice. Zanje so na voljo velike, mehke in udobne blazine za spanje, ki lajšajo zadnje nosečniške dni in kasneje obdobje dojenja.

Nova kolekcija Bubaba by FreeON

Zavedamo se, da je poleg kakovosti in funkcionalnosti pomemben tudi izgled, zato so izdelki Bubaba by FreeON izdelani v koraku z aktualnimi modnimi smernicami, v trendovskih barvah in s prikupnimi motivi živalic in vzorcev. Nova kolekcija izdelkov Bubaba by FreeON tako združuje otroško igrivost in trendovske barve, ki navdušujejo mamice. Naj vas očarajo prikupni in leteči zajčki, zaspani medvedki, nežni oblački, ljubke mavrice in radovedni gozdni prijatelji, ki krasijo posteljnine, gnezdeca in blazine za dojenje. Na otroška lica pa zvabijo očarljiv nasmeh tudi kopalni plaščki z motivi žabic, slona, pingvina ali povodnega konja. Celotna Bubaba by FreeON kolekcija 2023 je že na voljo v v prodajalnah Baby Center, ogledate pa si jo lahko tudi na naši spletni strani ali v katalogu.

S premišljenim dizajnom in pravo mero igrivosti in elegance so izdelki Bubaba by FreeON tudi odlično darilo za mlade družinice. Poleg čudovitih tetra pleničk, slinčkov, dekic, blazin in posteljnin so tu še personalizirane dekice, na katere lahko izvezemo ime otroka in v trenutku postanejo unikatno darilo ob resnično posebnih priložnostih. Priljubljena pa je tudi dekica Moje prvo leto, s katero je mogoče obeležiti rast malčka v njegovem prvem letu.

Organski bombaž, najboljše za otroka in okolje

Dojenčki veliko časa preživijo v posteljicah in gnezdecih, zato ni vseeno, iz česa je izdelano ležišče za njihov počitek. Z mislijo na to je nastala posebna linija tekstilnih izdelkov Bubaba by FreeON Organic Line, izdelana iz kar 95 % certificiranih organskih bombažnih vlaken, pridelanih brez škodljivih pesticidov in barv. Poleg tega, da je linija izdelkov prijazna do otroške kože, je prijazna tudi do okolja, saj se pri proizvodnji organskega bombaža porabi manj vode, spremlja se ravnanje z odpadki, varčuje z energijo, sami izdelki pa so trajnejši. Tako z nakupom organic linije Bubaba by FreeON ne skrbite samo za otrokovo sedanjost, temveč tudi za njegovo prihodnost.

Na voljo v prodajalnah Baby Center

Kakovost tekstilnih izdelkov Bubaba by FreeON prepoznavajo tudi starši v tujini, saj več kot polovico izdelkov izvozimo v tuje države. Uspešnost na mednarodni ravni si kot podjetje štejemo v veliko čast, hkrati pa nam daje potrditev, da delamo dobro in kakovostno.

Ne spreglejte, vsi izdelki Bubaba by FreeON so na voljo v prodajalnah Baby Center in drugih specializiranih prodajalnah z otroško opremo in nego.

 

Scroll to Top