FreeON, za popolne trenutke z vašim malčkom

Otroštvo je obdobje, ki mine prehitro, zato je prav da se mu nameni več osebnega časa. Za kakovostno preživljanje neprecenljivega otroštva in ustvarjanje nepozabnih spominov vam v vsakem trenutku ob strani stojijo skrbno izbrani in dodelani izdelki FreeON.

FreeON je slovenska blagovna znamka otroške opreme, na trgu prisotna že od leta 2013. Naša ponudba izdelkov je razdeljena na štiri linije, ki pokrivajo otroške pripomočke za dojenčke in malčke:

  • Street linija ponuja širok nabor modernih in funkcionalnih vozičkov.
  • Car linija predstavlja široko paleto otroških avtosedežev, ki malčku zagotavljajo varnost in udobje na vsakem prevoženem kilometru. 
  • Home linija združuje otroške izdelke za domačo rabo, od stolčkov za hranjenje, hojic, kengurujčkov, gugalnikov in ležalnikov, ki staršem prihranijo skrbi, otrokom pa omogočajo svobodno raziskovanje.
  • Sleeping linija pa združuje leseno pohištvo, prenosne posteljice, obposteljne posteljice in previjalne blazine, pika na i pa je spalni tekstil Bubaba by FreeON s prikupnimi motivi in trendovskimi dizajni. 

Spoznajte izbor izdelkov FreeON, ki bodo polepšali najmlajšim korenjakom trenutke na potepih z avtomobilom, za mizo ob spoznavanju novih okusov ter družinskih dogodivščinah v naravi, mestu ali onkraj sveta. 


Otroški avtosedež Opal, i-size

Leseni stolček za hranjenje Gourmet

Otroški športni voziček Royal

Dodaj v košarico
Dodaj v košarico
Dodaj v košarico

Scroll to Top