Ideje za najlepša darila za mamice z dojenčkom

Praznični december je tu in z njim čas, da napišeš pismo Miklavžu, Božičku ali/in dedku Mrazu ter si zaželiš katerega izmed praktičnih pripomočkov za svojega malčka! V nadaljevanju bomo s tabo delili izbrane pripomočke otroške opreme FreeON, ki predstavljajo čudovito presenečenje pod božično smrečico. Lahko pa jih vzameš tudi kot navdih za obdarovanje prijateljic, ki bodo kmalu postale mamice. 

Spremljaj nas tudi na našem Facebook in Instagram profilu, kjer lahko določene izmed njih osvojiš v sklopu FreeON adventnega nagradnega koledarja!

Blazina za dojenje za bodoče mamice

Se tvoj trebušček iz dneva v dan veča, spanje pa ob tem krajša? Omisli si blazino za dojenje, ki ti bo služila kot odlična opora za udobnejši položaj med spanjem v zadnjih mesecih nosečnosti. Saj se verjetno zavedaš, da je vsaka minuta več, ki ti jo uspe prespati zdaj, še toliko bolj dragocena. Poleg opore med spanjem ti bo blazina služila tudi kasneje, pri pravilnem pristavljanju in udobju med dojenjem, pa tudi kot opora za malčka, ko bo ta postal živahnejši in aktivnejši.

Mehke, udobne in vzorčasto zanimive blazine za dojenje Bubaba by FreeON so lahko tudi odlično darilo za vse prijateljice, ki se veselijo naraščaja.

IG-blazina-za-dojenje Bubaba (Large)

Zimska vreča za prijateljico, s katero bosta vozičkali skupaj

Imaš prijateljico, ki je postala mamica ali pa bo prejela najlepši naziv »mamica« v kratkem? Že nestrpno čakata dneve, ko bosta lahko skupaj vozičkali in klepetali o svojih sončkih? Naj vaju zimsko vreme ne odvrne od tega. Priskrbita si zimsko vrečo za svoj voziček, s katero bosta vajina malčka uživala v vsem udobju in toplini na še tako dolgih sprehodih. Ne glede na to, kakšen voziček imaš, so zimske vreče FreeON univerzalne in se podajo k vsakemu stilu otroškega vozička.

Gnezdece za dojenčka = druga najboljša stvar poleg maminega objema


Najlepše darilo, ki ga lahko podarite otrokom, sta svoj čas in nesebično ljubezen. In ker otroka žal ni možno ves čas crkljati in nositi po rokah, so mehka gnezdeca za dojenčka druga najboljša stvar poleg maminega naročja.

Gnezdeca za dojenčka Bubaba by FreeON so izdelana ročno in sicer iz kakovostnih in mehkih materialov, ki otrokom nudijo udobno, predvsem pa varno zatočišče. Namenjene so tako spanju, počivanju, negi in igri, oblazinjena in dvignjena obroba pa poskrbi, da je otrok v vsakem trenutku varen in zaščiten pred morebitnimi padci. Široko ponudbo najrazličnejših gnezdec za dojenčka Bubaba by FreeON si poglej na spletu.

Udobna otroška posteljnina za dolg dojenčkov spanec
Ena lepših pozornosti, ki jih lahko podariš mamici z dojenčkom, je udobna in kakovostna posteljnina za otroško posteljico. Otroške posteljnine Bubaba by FreeON poleg odej in vzglavnikov ter prevelk zanje vključujejo še zaščitne obrobe in blazine, ki ne poskrbijo samo za zaščito posteljice temveč iz nje ustvarijo pravo malo pravljično gnezdece. Čudovito darilo ob rojstvu, prvem božiču ali prvem rojstnem dnevu so tudi personalizirane posteljnine z imenom otroka, ki jih prav tako najdeš v spletni prodajalni FreeON.

Tetra pleničk ni nikoli preveč


Ko enkrat postaneš mamica, so tetra pleničke obvezna in nepogrešljiva oprema na vsakem koraku. Uporabljala jih boš med dojenjem in hranjenjem, pri previjanju in umivanju pa tudi pri spanju in vajinem igranju. Vsaka mamica se bo razveselila novega paketa tetra pleničk, sploh, če so iz naravnih materialov ali čudovitih barv in motivov,  kot to velja za Bubaba by FreeON.

Odejica za ovekovečenje otrokovega odraščanja

V prvem letu otrokovega življenja novopečene starše čaka veliko »prvih« trenutkov – od prvih centimetrov, do prvega zobka, prvih besed in malih korakov … Ovekovečenje takšnih prelomnih momentov in spremljanje malčkovega napredka postaja vedno bolj priljubljeno pri mladih starših, zato je odejica Bubaba by FreeON Moje prvo leto čudovito darilo, ki jo lahko podariš mladim staršem. Ta jim bo služila kot nežna, mehka in topla odejica za malčka, lahko pa jo bodo uporabljali tudi kot podlogo za fotografiranje svojega otroka med odraščanjem. Na voljo je v zeleni in roza barvi. 

Če med vsemi izbranimi predlogi nisi našla  primernega  darila zase ali za mamico v pričakovanju oz. z majhnim otrokom, potem pobrskaj po naši spletni prodajalni FreeON, kjer boš zagotovo našla kaj ustreznega za pod božično smrečico.

Vabljena tudi k spremljanju našega Facebook in Instagram profila, kjer lahko izbrane izdelke s seznama osvojiš tudi v letošnjem nagradnem adventnem koledarju FreeON!Praznični december poln presenečenj
Vabljena, da sodeluješ tudi ti! Več o nagradni igri si preberi v novički >> Praznični december poln presenečenj

Scroll to Top