Imamo nov voziček – FreeON Nano

Pot pod noge, gremo na izlet!

Poletni meseci so tukaj, tedenski izleti že splanirani, prav tako je na urniku veliko več obveznosti zunaj in zato sem se odločila, da za Amaia nabavim marelo. Ta mi bo vse skupaj zelo olajšala in bo idealna tudi za morje. Naša FreeON Viva bo še vedno v uporabi, ampak ker je toliko večji voziček, nam pride marela FreeON Nano res zelo prav, sploh kadar grem v mesto sama z otrokoma.

Zakaj sem jo izbrala, marelo Nano, FreeON? Enostavno, ker me bo razbremenila in mi olajšala vsakdan.

V prvi vrsti sem jo izbrala zaradi izredno enostavnega zlaganja. Zloži se z eno potezo, s pritiskom na gumb. Kot drugo, je noro lahka. To mi omogoča, da v drugi roki nosim še vse vrečke iz trgovin, hehe.

Kliknite za VIDEO predstavitev

Pri izbiri mi je bilo zelo pomembno tudi, da je voziček zelo zračen in da se otrok ne poti. Tudi naklon naslona se skoraj popolnoma poleže, da lahko brezskrbno zaspi. En izmed pomembnejših faktorjev za odločitev pri nakupu pa je zagotovo podaljšana strehica, zaradi katere je otrok zaščiten pred soncem in vetrom.

Marela Nano, FreeON

Mi smo ga testirali že na dveh izletih in je vsekakor potrdil mojo pravo odločitev za nakup.

Tudi Mia ga z veseljem pelje, saj je neverjetno vodljiv in stajliš. No, a ni lep? Kombinacija z rjavim eko usnjem vse skupaj popestri, tako da je res eleganten in primeren za vse kombinacije. Meni je noooro všeč!

Je izjemno funkcionalen in ima dovršen stil, preprosto čudovit.

Športni voziček Nano, FreeON

Upam, da sem vam z opisom vsaj malo pomagala pri odločitvi za nakup. Vas je prepričal? Potem kliknite za še več podrobnosti o samem vozičku tukaj in ga preverite sami >> FreeON Nano.

Članek je objavljen na blogu Dream big Never stop, kjer ji lahko sledite in tako izveste še več zanimivosti >> Blog – Dream big Never stop.

Scroll to Top