Izberi otroški voziček, ki ustreza vašemu družinskemu slogu!

V teh dneh je skoraj na vsakem koraku moč srečati kakšno mamico, ki potiska voziček, pa naj bo to v mestu, parku ali naravi. Vsaka družinica ima svoje navade in življenjski stil – nekateri so aktivni, drugi več potujejo, tretji se več igrajo. Glede na čas, ki ga družine namenijo vozičkanju smo mlade družine razvrstili v 5 različnih skupin. Preberi, v katero skupino sodi tvoja ter kateri otroški voziček FreeON je  najprimernejši za vaš življenjski slog! 

Praktiki

To so družine, ki premislijo vsak nakup, razmišljajo funkcionalno in delujejo racionalno. Na prvo mesto postavljajo funkcionalnost in izberejo takšne izdelke, ki jih lahko uporabijo za več opravil ali dalj časa. Pri nakupu otroškega vozička na primer razmišljajo o nakupu kompletov, kjer v enem izdelku dobijo avtosedež, voziček z globoko košaro in tudi športni del za voziček. Pri stolčkih za hranjenje izberejo takšnega, ki ima možnost uporabe tudi kot visoki stol ali samostojni stolček.

Z enim nakupom torej dobijo več izdelkov za različne razvojne faze odraščanja otroka.

Če meniš, da ste praktiki, poglej ponudbo kompletov FreeON, kjer te bodo vozički poleg funkcionalnosti navdušili tudi z izgledom in ceno!
Nedeljski sprehajalci

Morda vozičkanje zaradi takšnih in drugačnih obveznosti ni tvoja vsakodnevna rutina? Ali pa si ena izmed tistih mamic, katere malček se ne mara voziti in ga uporabljaš le kot nujni pripomoček, ko male otroške nogice omagajo?

Občasne sprehajalce, ki se z vozičkom odpravijo na sprehod le ob lepem vremenu ali podobnih priložnostih, smo poimenovali nedeljski sprehajalci. Raje kot za vozičkanje tovrstne družine čas porabijo za druge aktivnosti, zato voziček ne potrebuje najrazličnejših funkcij. Veliko bolj pomembno je, da je udoben in da ustreza bistvenim zahtevam otroka. Za občasne sprehode v naši ponudbi poglej po kompaktnih vozičkih FreeON City Special ali lahkotnih, praktičnih in udobnih športnih vozičkih FreeON Cool.

 

Aktivni sprehajalci

Velja sprehod z vozičkom tvoja vsakodnevna aktivnost, s katero pridno beležiš prehojene kilometre, ne glede na vreme in letni čas? Vse pohvale, tvoja družina sodi v skupino aktivnih sprehajalcev. Takšne družine potrebujejo kakovosten voziček, ki je kos vsaki podlagi in vsakemu vremenu.

To pomeni, da mora imeti ogrodje in kolesa iz kakovostnih in kompaktnih materialov, ob tem pa mora biti enostavno vodljiv, priporočljiva pa je tudi dodatna oprema, ki ti na dolgih sprehodih pride še kako prav. Na primer podaljšana strehica v sončnih dneh, velika nakupovalna košara, držalo za stekleničko vode, prevleka za zaščito nog pozimi in druge. Če iščeš takšen voziček, poglej po ponudbi športnih vozičkov FreeON Lux in Lux Premium.

Raziskovalci

Ti je sprehajanje po asfaltiranih sprehajalnih poteh monotono in z vozičkom raje zaviješ v bližnji gozd, na kakšno makedamsko in manj obljudeno potko? Obožuješ mir in naravo, poslušanje ptičjega petja in uživaš, ko opazuješ otroka med igro z listjem in spoznavanjem živali? Če si med branjem potiho pritrjevala, je tvoja družinica vsekakor v skupini raziskovalcev.

To pomeni, da za vaše izlete v naravo in raziskovanje skritih kotičkov potrebujete športni voziček, ki bo s svojo masivnostjo, stabilnostjo in kompaktnostjo kos vsem zahtevnim terenom. Velika kolesa, ki absorbirajo tresljaje bodo brez težav premagovala vse kamenčke, luknje na poti in vejice na tleh. Če iščeš športni voziček, ki ima vse to in še več, poglej po naši ponudbi FreeON Royal ali FreeON Nano

Popotniki

Nimaš zadržkov, ko gre za potovanja z dojenčkom ali majhnim otrokom? Brez težav se odpravite na vikend izlet na obalo ali sedete na letalo? Ste radovedni, vendar zelo organizirani popotniki in vedno na preži za novimi dogodivščinami? Za vaše avanture je pri izbiri vozička pomembno predvsem to, na kako majhne dimenzije in kako enostavno se voziček zloži.

Za potovanja z avtomobilom ali letalom je odlična izbra športni voziček FreeON Diamond, ki se zloži na majhne dimenzije in ga brez težav dobiš tudi v predal za ročno prtljago.

Ne glede na to, v kateri skupini si se našla, poišči otroški voziček, ki ustreza tebi in tvojemu otroku! Za lažjo odločitev prelistaj naš nov katalog vozičkov in ne zamudi izjemne priložnosti!

Scroll to Top