avtosedež Modus, i-Size 76 do 150 cm, gray

Predstavljamo vam novi avtosedež FreeON Modus. Je moderno zasnovan avtosedež, ki poleg izgleda navdušuje tudi z napredno tehnologijo varnosti in udobja ter priročnostjo uporabe. Ustreza najnovejšim varnostnim in funkcionalnim standardom. Višino avtosedeža in njegovega naslona je mogoče poljubno prilagajati, uporabljate pa ga lahko od 76 cm pa vse do 150 cm otrokove višine. Mehko oblazinjenje s spominsko peno ter prijetni…

EAN: 3830075049621 SKU: 49621 Kategorije: , ,

Predstavljamo vam novi avtosedež FreeON Modus. Je moderno zasnovan avtosedež, ki poleg izgleda navdušuje tudi z napredno tehnologijo varnosti in udobja ter priročnostjo uporabe. Ustreza najnovejšim varnostnim in funkcionalnim standardom. Višino avtosedeža in njegovega naslona je mogoče poljubno prilagajati, uporabljate pa ga lahko od 76 cm pa vse do 150 cm otrokove višine. Mehko oblazinjenje s spominsko peno ter prijetni materiali povzpenjajo videz avtosedeža med sodobnejšega ob enem pa nudi otroku maksimalno udobje.
Bolj kot je otroku na poti udobno in prijetno raje bo imel vožnjo z avtomobilom. Pri avtosedežu FreeON Modus za udobje skrbi več funkcionalnosti saj ima veliko uporabno in praktično vrednost. Opora za glavo je mehko oblazinjena in se prilega otroški glavici ter skrbi, da malček ne bo zaspal v neudobnem položaju z glavico na stran ali zvrnjeno naprej. 5-točkovni ramenski so poljubno nastavljivi ter mehko oblazinjeni.
Varnost otroka med vožnjo je v veliki meri odvisna od vas samih, saj v prvi vrsti nanj vpliva varna vožnja ter seveda upoštevanje varnostnih standardov za vožnjo otroka v avtu, t.j. uporaba primernega avtosedeža glede na velikost otroka, pravilna namestitev avtosedeža v vozilo in pravilna namestitev otroka vanj. Ob doslednem upoštevanju vsega omenjenega, pa potrebujete še primeren avtosedež, ki bo vsemu skupaj dodal še piko na i, torej avtosedež FreeON Modus. V vozilo se pritrjuje s pomočjo isofix-a ter Top Tetherja, kar zmanjša možnost napake pri nameščanju v avtomobil ter tako zagotavlja večjo varnost otroka v primeru trka.
Ob pravilni uporabi in namestitvi avtosedež FreeON Modus zagotavlja le-ta najboljšo možno varnost otroka v vozilu.
Lastnosti:
 Primeren za otroke od 76 do 150 cm
 testiran po standatdu i-Size ECE R129
 celovita stranska bočna zaščita
 odstranljiv pomanjševalec
 namestitev v smeri vožnje od 76 do 150 cm
 pripenjanje od 76 do 105 cm Isofix + Top Tether
 pripenjanje od 100 do 150 cm Isofix + avtomobilski varnostni pas
 pripenjanje od 100 do 150 cm avtomobilski varnostni pas
 naslon za glavo je nastavljiv v 10 različnih položajev
 5-točkovni sistem zapenjanja
 Dimenzije avtosedeža 43,5X43X65 cm
 Teža sedeža 8,3 kg
 Snemljiva in pralna prevleka

Namestitev v avto

Isofix

Top Tether

Nastavljiv po širini

Odstranljiv pomanjševalec

Bočna zaščita

Snemljiva prevleka

Pralna prevleka

Teža izdelka (v kg)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top