Avtosedež Ultima, i-Size 40 150 cm

Predstavljamo vam novi avtosedež FreeON Ultima. Ustreza najnovejšim varnostnim in funkcionalnim standardom. Višino avtosedeža in njegovega naslona je mogoče poljubno prilagajati, uporabljate pa ga lahko od 40 cm pa vse do 150 cm otrokove višine. Zaradi možnosti obračanja sedišča za 360° bo posedanje otroka v vozilo hitro, mirno in zelo enostavno. Mehko oblazinjenje prijetni materiali pa povzpenjajo videz avtosedeža med…

EAN: 3830075048914 SKU: 48914 Kategorije: , ,

Predstavljamo vam novi avtosedež FreeON Ultima. Ustreza najnovejšim varnostnim in funkcionalnim standardom. Višino avtosedeža in njegovega naslona je mogoče poljubno prilagajati, uporabljate pa ga lahko od 40 cm pa vse do 150 cm otrokove višine. Zaradi možnosti obračanja sedišča za 360° bo posedanje otroka v vozilo hitro, mirno in zelo enostavno. Mehko oblazinjenje prijetni materiali pa povzpenjajo videz avtosedeža med sodobnejšega ob enem pa nudi otroku maksimalno udobje.
Bolj kot je otroku na poti udobno in prijetno raje bo imel vožnjo z avtomobilom. Pri avtosedežu FreeON Ultima za udobje skrbi več funkcionalnosti saj ima veliko uporabno in praktično vrednost.. Opora za glavo je mehko oblazinjena in se prilega otroški glavici ter skrbi, da malček ne bo zaspal v neudobnem položaju z glavico na stran ali zvrnjeno naprej. 5-točkovni ramenski so poljubno nastavljivi ter mehko oblazinjeni.
Varnost otroka med vožnjo je v veliki meri odvisna od vas samih, saj v prvi vrsti nanj vpliva varna vožnja ter seveda upoštevanje varnostnih standardov za vožnjo otroka v avtu, t.j. uporaba primernega avtosedeža glede na velikost otroka, pravilna namestitev avtosedeža v vozilo in pravilna namestitev otroka vanj. Ob doslednem upoštevanju vsega omenjenega, pa potrebujete še primeren avtosedež, ki bo vsemu skupaj dodal še piko na i, torej avtosedež FreeON Ultima. V vozilo se pritrjuje s pomočjo isofix-a in Top Tether-ja, kar zmanjša možnost napake pri nameščanju v avtomobil ter tako zagotavlja večjo varnost otroka v primeru trka.
Ob pravilni uporabi in namestitvi avtosedež FreeON Ultima zagotavlja le-ta najboljšo možno varnost otroka v vozilu.
Lastnosti:
 skupina od 40 do 150 cm
 testiran po standatdu i-Size ECE R129
 rotacija 360°
 stranska bočna zaščita
 odstranljiv pomanjševalec
 namestitev v nasprotni smeri vožnje od 40 do 87 cm
 pripenjanje: isofix + Top Tether
 namestitev v smeri vožnje od 76 do 150 cm
 pripenjanje od 76 do 105 cm Isofix + Top Tether
 pripenjanje od 100 do 150 cm Isofix + avtomobilski varnostni pas
 pripenjanje od 100 do 150 cm avtomobilski varnostni pas
 naklon hrbtišča je nastavljiv v 5 različnih položajev
 naslon za glavo je nastavljiv v 9 različnih položajev
 5-točkovni sistem zapenjanja
 Snemljiva in pralna prevleka
Zakaj izbrati FreeON avtosedež?
Zadovoljni otroci so najpomembnejše merilo prijetne in mirne vožnje z avtomobilom. Naša linija FreeON CAR ponuja raznoliko ponudbo avtosedežev za novorojenčke in za starejše otroke, ki jih združuje odlična kakovost, brezpogojno udobje in eleganten videz. Na izbiro so številni modeli, primerni za vsako obdobje otrokove rasti, avtosedeži pa so udobni, enostavni za uporabo in v skladu z najnovejšimi standardi varnosti v cestnem prometu.
FreeON je blagovna znamka otroške opreme, ki sledi trendom in potrebam sodobnih staršev.

Namestitev v avto

Isofix

Top Tether

Nastavljiv po širini

Odstranljiv pomanjševalec

Bočna zaščita

Snemljiva prevleka

Pralna prevleka

Teža izdelka (v kg)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top