Avtosedež Rider, i-Size 100-150 cm

Avtosedež FreeON Rider je primeren za otroke med 100 in 150 cm velikosti oz. med 3. in 12. letom starosti. Odlikujejo ga številne funkcionalnosti, najvišji standardi varnosti in izjemno udobje. Brez skrbi in z nasmehom na obrazu novim dogodivščinam naproti z avtosedežem FreeON Rider. Preprosto oblikovan in izjemno udoben avtosedež boste uporabljali od otrokovega 3. do 12. leta, vseskozi pa…

EAN: 3830075047009 SKU: 47009 Kategorije: , ,

Avtosedež FreeON Rider je primeren za otroke med 100 in 150 cm velikosti oz. med 3. in 12. letom starosti. Odlikujejo ga številne funkcionalnosti, najvišji standardi varnosti in izjemno udobje.

Brez skrbi in z nasmehom na obrazu novim dogodivščinam naproti z avtosedežem FreeON Rider. Preprosto oblikovan in izjemno udoben avtosedež boste uporabljali od otrokovega 3. do 12. leta, vseskozi pa vas bodo navduševale njegove številne funkcionalnosti.

Za otroke od 3. do 12. leta
Kakovosten in udoben avtosedež FreeON Rider je primeren za otroke med 100 in 150 cm višine, torej od nekje 3. pa vse do 12. leta starosti. Temu so prilagojene tudi njegove funkcionalnosti, zaradi katerih avtosedež raste z otrokom. Med njimi je v 4 položaje nastavljiv hrbtni naslon ter na 10 položajev nastavljiv naslon za glavo.

Najsodobnejši standardi varnosti
FreeON Rider ustreza i-Size standardu, ki zagotavlja najsodobnejše standarde varnosti in je zraven čelnega trka testiran tudi na stranske udarce, za kar skrbi ojačana bočna zaščita. V vozilo se pritrdi s pomočjo varnostnega pasu ali isofix sistema. Slednji zagotavlja, da je avtosedež v vozilo vedno pritrjen pravilno. Ker se isofix sistem pritrjuje direktno na karoserijo vozila, ta nudi še dodatno varnost v primeru nezgode.

Ustvarjen z mislijo na udobje
Avtosedež FreeON Rider bo z vašim malčkom velik del otroštva, v udobju katerega bo obiskal številne nove kraje, spoznaval različna okolja in doživljal nove pustolovščine. Zato smo poleg vsega razmišljali tudi na udobje in izbrali kakovostno polnilo, ki se z leti uporabe ne posede, ter izbrali mehko in zračno blago, prijetno na otip. Prevleka avtosedeža je snemljiva in jo lahko po potrebi tudi operete v pralnem stroju.

FreeON Rider bo dosegel vaša pričakovanja
Pri avtosedežih, ki jih boste uporabljali daljše časovno obdobje, je praktičnost takoj za varnostjo in udobjem. In kakovosten, moderen in vsestranski avtosedež FreeON Rider izpolnjuje vse to.

Vrsta varnostnega pasu

Namestitev v avto

Isofix

Top Tether

Odstranljiv pomanjševalec

Snemljiva prevleka

Pralna prevleka

Starost otroka

3 let

Primerno za starost do

Primerno za višino od

Primerno za višino do (v mm)

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top