FreeON športni voziček Reno, grey

ZA AKTIVNE SODOBNE STARŠE IN VSAK ŽIVLJENJSKI SLOG Otroški športni voziček Reno je izjemno kompakten športni voziček, ki vam zagotavlja brezskrbna potepanja prav vsak trenutek. Primeren in testiran je za otroke od rojstva do 22 kg oz. 4 let. Lastnosti, kot so odlična vodljivost vozička, enostavno rokovanje ter nizka teža vozička, s svojimi 7 kg spada namreč med najlažje športne…

EAN: 3830075049317 SKU: 49317 Kategorije: ,

ZA AKTIVNE SODOBNE STARŠE IN VSAK ŽIVLJENJSKI SLOG

Otroški športni voziček Reno je izjemno kompakten športni voziček, ki vam zagotavlja brezskrbna potepanja prav vsak trenutek. Primeren in testiran je za otroke od rojstva do 22 kg oz. 4 let.

Lastnosti, kot so odlična vodljivost vozička, enostavno rokovanje ter nizka teža vozička, s svojimi 7 kg spada namreč med najlažje športne vozičke, vas bodo zagotovo navdušile. Ob tem se lahko Reno pohvali še s hitrim, enostavnim ter kompaktnim zlaganjem, le s pritiskom na gumb na usnjenem ročaju vozička. Zložen bo zasedel zares malo prostora, zato ga priporočamo tudi za na počitnice.

Posebnost vozička Reno je v sprednjem varovalu v obliki črke T, ki ob uporabi varnostnih pasov, zagotavlja otroku maksimalno varnost, ob enem pa tudi okretnost in svobodo, ki jo ta v vozičku želi. T – sprednje varovalo lahko po želji enostavno tudi odstranite.

Dolga strehica vozička z UV zaščito in mrežo za odlično zračnost med sprehodom
Dolga in priročna streha vozička se lahko podaljša, ob enem ima pa še zračno mrežo, ki omogoča dober pretok svežega zraka. Tekstilni material otroškega vozička je vodo odbojen in ima premaz z UPF50+ zaščito.

Zračen hrbtni naslon z multipoložaji ponuja udobje v vsakem trenutku
Hrbtni naslon otroškega vozička Reno omogoča nastavitev v poljubne položaje, vse do povsem ležečega položaja, ob tem pa je pomembno še omeniti bogato in mehko oblazinjenje. Tako lahko vaš malček med sprehodom udobno in brezskrbno počiva. Na hrbtnem naslonu je integrirana velika zračna mreža.
Nastavljiva opora za noge je še ena prednost vozička Reno, saj lahko v času počitka oporo enostavno nastavite v položaj, ki bo otroku ponujal največ udobja. Tako se bodo majhne otroške nogice odpočile.

Popolna varnost na vsakem koraku
Priporočamo, da otroka v vozičku vedno pripnete s 5-točkovnim varnostnim pasom. Sprednje T-varovalo lahko po želji kadarkoli enostavno odstranite. Zavora vozička je nožna, hitro dostopna. Sprednja kolesa vozička imajo vzmetenje, vsa kolesa so enostavno snemljiva.

Reno se lahko pohvali še s priročno košaro za pripomočke.

Lastnosti:
– dolga zračna strehica,
– nastavljiv hrbtni naslon v multipoložaje,
– nastavljiv naslon za noge,
– mehko oblazinjenje,
– enostavno rokovanje in odlična vodljivost,
– hitro zlaganje vozička, le z eno roko,
– praktična košara za pripomočke.

Tehnični podatki:
– primeren in testiran za uporabo pri otrocih do 22 kg oz. 4. leta starosti,
– tehta le 7 kg
– dimenzije zloženega vozička: 43, 5 x 26 x 54 cm
– dimenzije sestavljenega vozička: 54 x 41 x 100 cm

 

 

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Kaj vse je vključeno v paketu

Blagovna znamka

Scroll to Top