FreeON voziček 3v1 COMFORT, black

Trio voziček FreeON Comfort 3 v 1 je vse, kar potrebujete za začetek vaše nove življenjske vloge – starševstva. Moderen, udoben in funkcionalen voziček s tremi elementi bo navdušil mamice in poskrbel za zadovoljstvo malih otrok. Osnova vsega je lahko, vendar kompaktno ogrodje, ki se enostavno zloži v nekaj potezah, nanj pa lahko povsem enostavno namestite globoko košaro, športni sedež…

EAN: 3830084380852 SKU: 80852 Kategorije: , ,

Trio voziček FreeON Comfort 3 v 1 je vse, kar potrebujete za začetek vaše nove življenjske vloge – starševstva. Moderen, udoben in funkcionalen voziček s tremi elementi bo navdušil mamice in poskrbel za zadovoljstvo malih otrok. Osnova vsega je lahko, vendar kompaktno ogrodje, ki se enostavno zloži v nekaj potezah, nanj pa lahko povsem enostavno namestite globoko košaro, športni sedež ali jajčko. Vsak posamezni del je primeren za uporabo pri različni starosti otroka, tako da vam bo voziček FreeON Comfort služil od otrokovega rojstva pa vse do 3. ali 4. leta, oz. do dopolnjenih 22 kilogramov. Voziček zaradi svojega elegantnega in modnega izgleda navdušuje prav vse mamice, ki obožujejo modne smernice. Je izbor, ki ga boste s ponosom pokazali med sprehodom po mestnih ulicah.

Globoka košara za prijeten počitek
Globoka košara s trdim zunanjim delom je primerna za vozičkanje od otrokovega rojstva pa vse do 6. mesecev, ko prične otrok samostojno sedeti. Njena notranjost je prostorna in ne daje občutka utesnjenosti, prav tako pa je tudi podložena s tanjšo blazino. Ta malčku nudi izjemno udobje, ne glede na to, ali med vožnjo čeblja ali počiva. Nastavljivo strešico lahko prestavljate v različne položaje glede na potrebe, za hladnejši del leta pa vam bo nič kolikokrat prišla prav še zaščita za veter, ki se namesti na vrhnji del sodobne in elegantne košare.

Športni del za raziskovanje okolice
Uporaba športnega dela vozička, v katerem lahko otrok sedi ali leži, je primerna za otroke od 6. mesecev dalje. Ta del je zasnovan tako, da ga lahko enostavno in hitro namestite v obe smeri vožnje, udobno sedišče pa skrbi za malčkovo dobro počutje v vsakem trenutku vašega sprehoda. Za dodatno udobje med vožnjo poskrbijo tudi napihljiva in amortizirana zadnja kolesa, ki blažijo tresljaje med vožnjo. Z vsemi premišljenimi funkcijami pa je FreeON Comfort primeren tako za vsakdanje sprehode kot tudi za daljša družinska potepanja.

Avtosedež za otroka od rojstva do višine 80 cm
Eden izmed sestavnih delov kompleta FreeON Comfort je avtosedež, ki je primeren za otroka od rojstva naprej pa vse do otrokove višine 80 cm. Avtosedež je testiran po standardu ECE R129. Mehko, a kompaktno oblazinjen s spominsko peno je v območju glave. Avtosedež ima ročaj za lažje prenašanje. V vozilo se namešča s pomočjo 3-točkovnega pripenjanja z avtomobilskim varnostnim pasom. Namestitev v vozilo je enostavna, enako enostavno in hitro pa se avtosedež odstrani iz vozila in po želji namesti na aluminijasto ogrodje vozička. Ta prvi avtosedež se v vozilu vedno uporablja v nasprotni smeri vožnje.

Ko eleganca sreča funkcionalnost
Pri FreeON Comfort vozičku gresta premišljen dizajn in funkcionalnost z roko v roki. Ne samo, da ga lahko uporabljate na tri različne načine, navdušili vas bodo tudi nastavljiv ročaj in odstranljivo varovalo, nastavljiv naslon za noge, možnost spreminjanja naklona hrbtnega naslona in prostorna nakupovalna košara. Za kar najbolj udobno vožnjo, ne glede na teren, pa poskrbijo vrtljiva sprednja EVA kolesa in napihljiva zadnja kolesa z vgrajenim blažilcem tresljajev.

Lastnosti:
• lahko aluminijasto ogrodje,
• teža vozička je 12.5kg,
• vrtljiva sprednja EVA in zadnja napihljiva kolesa,
• po višini nastavljiv ročaj (85-108 cm),
• nastavljiv naslon za noge (95° – 175°),
• št. položajev hrbtnega naslona: 3,
• košara s trdim ogrodjem ter odsevniki,
• vgrajen blažilec tresljajev,
• nožna zavora,
• nastavljiva strehica športnega dela in globoke košare,
• prostorna nakupovalna košara,
• dimenzija postavljenega vozička: 100 x 59 x 106 cm,
• dimenzija zloženega vozička: 92 x 59 x 39 cm,
• dimenzija embalaže: 54,5 x 34 x 77,5 cm,
• 5-točkovni varnostni pas,
• nameščanje športnega dela v obe smeri vožnje,

FreeON Comfort se od ostalih vozičkov na trgu razlikuje ne samo po svoji funkcionalnosti, temveč tudi po izjemnem videzu, ki vozičku daje pridih elegance in prefinjenosti. Piko na i njegovemu dizajnu dodajo še skrbno izbrani elementi, kot je npr. lahkotno ogrodje iz aluminija, ročaj in varovalo iz eko usnja, previjalna torba ter še dru

 

Vrsta varnostnega pasu

Namestitev v avto

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za višino od

Primerno za višino do (v mm)

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Kaj vse je vključeno v paketu

Blagovna znamka

Scroll to Top