FreeON voziček 3v1 ZACK, black

Naj bo lahkotnost vaša stalnica na novi življenjski poti. Z najnovejšim potovalnim sistemom FreeON Zack, ki vključuje 3 komponente ter praktično torbo za pripomočke, bo vaše novo življenjsko obdobje naravnost popolno. Lahkoten, stilsko dovršen in funkcionalen potovalni sistem je izdelan za prijetno raziskovanje okolja in neskončne potepe. Vašemu dojenčku zagotavlja popolno udobje in varnost, vam pa enostavno, hitro in praktično…

EAN: 3830084380685 SKU: 80685 Kategorije: , ,

Naj bo lahkotnost vaša stalnica na novi življenjski poti.

Z najnovejšim potovalnim sistemom FreeON Zack, ki vključuje 3 komponente ter praktično torbo za pripomočke, bo vaše novo življenjsko obdobje naravnost popolno. Lahkoten, stilsko dovršen in funkcionalen potovalni sistem je izdelan za prijetno raziskovanje okolja in neskončne potepe.
Vašemu dojenčku zagotavlja popolno udobje in varnost, vam pa enostavno, hitro in praktično rokovanje.

Potovalni sistem vključuje:

– lahko ogrodje otroškega vozička,
– udobno in mehko globoko košaro,
– sedežno enoto vozička
– otroški avtosedež, ki testiran po najnovejšem standardu ECE R129, ki je primeren za otroke od rojstva do višine 80 cm,
– praktično torbo za pripomočke.

Otroški voziček Zack se lahko pohvali s svojo okretnostjo in enostavnim rokovanjem. Na sedežni enoti ima nastavljiv hrbtni naslon v več položajev, prav tako ima nastavljiv naslon za noge. Sprednje varovalo je odstranljivo in je izdelavo iz usnja, prav tako je usnjen ročaj vozička. Kolesa so izdelana iz EVA materiala, sprednja kolesa je možno fiksirati. Na kolesih je vzmetenje, ki oblaži tresljaje med smo vožnjo. Zavora je nožna, ogrodje vozička je izdelano iz aluminija, kar zagotavlja majhno težo vozička in s tem lažje prenašanje. Vozičku je dodana še košara za shranjevanje potrebščin.

Dimenzije zloženega vozička so: 55 x 21 x 67 cm, dimenzije sestavljenega oziroma razloženega vozička pa 70 x 56 x 103 cm.

Kompletu je priložena torba za pripomočke.

Vrsta varnostnega pasu

Namestitev v avto

Odstranljiv pomanjševalec

Snemljiva prevleka

Pralna prevleka

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za višino od

Primerno za višino do (v mm)

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Kaj vse je vključeno v paketu

Blagovna znamka

Scroll to Top