Kenguru Easy move 3 v 1

Nošenje otroka v nosilki FreeON Easy Move 3 v 1 je odlična priložnost za svobodno raziskovanje sveta. Je izjemno praktična, saj otroku omogoča ogledovanje okolice ali prijeten počitek v maminem naročju, staršem pa večjo mobilnost in dve prosti roki. FreeON Easy Move 3 v 1 je primerna za otroke od 3,5 do 15 kg, vseskozi pa omogoča pravilen položaj otroka…

EAN: 3830075046057 SKU: 46057 Kategorije: , ,

Nošenje otroka v nosilki FreeON Easy Move 3 v 1 je odlična priložnost za svobodno raziskovanje sveta. Je izjemno praktična, saj otroku omogoča ogledovanje okolice ali prijeten počitek v maminem naročju, staršem pa večjo mobilnost in dve prosti roki. FreeON Easy Move 3 v 1 je primerna za otroke od 3,5 do 15 kg, vseskozi pa omogoča pravilen položaj otroka med nošenjem. Za dodatno udobje poskrbi tudi opora za glavo ter prijeten in udoben material, zaradi katerega sploh ne boste občutili, da v naročju nosite otroka. 

FreeON Easy Move 3 v 1 vseskozi omogoča pravilen položaj nošenja 

V prvih mesecih, ko se dojenčkov kolčni sklep šele razvija, je bistveno, da otroka v nosilki nosimo v pravilnem položaju. Nosilka FreeON Easy Move 3 v 1 ima dovolj širok razmak med nogami, da so nogice v pravilnem M položaju. Ta položaj ne samo, da je najboljši za razvoj kolkov in hrbtenice, temveč je za otroka tudi najbolj udoben. Zaradi podpore in položaja nog je tudi dojenčkova hrbtenica v pravilnem C položaju. Za udobnejše nošenje in počitek v naročju pa skrbi tudi opora za glavo, ki preprečuje padanje glavice na stran. 

Prilagodljivost za različna obdobja 

Kenguru FreeON Easy Move 3 v 1 omogoča nošenje v 3 različnih položajih. Ker imajo dojenčki v različnem obdobju odraščanja različne razvojne zahteve, jo lahko poljubno prilagodite glede na te. Prilagodljivost vam tudi omogoča, da lahko nosilko uporabljate skozi različna obdobja vse do otrokovih 15 kilogramov.  Primeren za otroke od 3,5 mesecev do 15 kg.

Udobje za otroka in starša

Ko govorimo o nosilki, veliko govorimo o udobju in pravilni drži otroka, nekoliko manj pa se govori o udobju starša med nošenjem. Kenguru FreeON Easy Move je izjemno lahka nosilka, izdelana iz 100% poliestra. Material je mehak in udoben tudi če morate otroka nositi dalj časa, 3D mrežasta tkanina pa poskrbi za zračnost in udobno nošenje tudi v toplejših delih leta. 

Lastnosti

  • Omogoča nošenje otroka v treh položajih
  • nastavliva opora za glavo
  • praktičen in udoben dizajn.
  • zagotavlja pravilen način nošenja saj ima otrok med nošenjem nogice v pravilnem M položaju.
  • 3 položaji nošenja
  • enostavno zapenjanje
  • 100% poliester, izredno mehak material 3D mrežasta tkanina za boljšo zračnost.
Starost otroka

0 mesecev

Primerno za težo od

Primerno za težo do

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top