Krožnik iz bambusa s priseskom, slonček

Naj bo uvajanje samostojnega hranjenja zabavno za otroka in priročno za starše!  To vam omogoča FreeON krožnik iz bambusa, narejen v obliki ljubkih živali, privlačnih za otroka. Predelki na krožniku, pa omogočajo, da lahko hrano na krožniku tudi ločite.  FreeON krožnik iz bambusa, ima dodan odstranljiv silikonski prisesek, ki omogoča, da se krožnik dobro oprime podlage in s tem prepreči…

EAN: 3830075046408 SKU: 46408 Kategorije: , ,

Naj bo uvajanje samostojnega hranjenja zabavno za otroka in priročno za starše! 

To vam omogoča FreeON krožnik iz bambusa, narejen v obliki ljubkih živali, privlačnih za otroka. Predelki na krožniku, pa omogočajo, da lahko hrano na krožniku tudi ločite. 

FreeON krožnik iz bambusa, ima dodan odstranljiv silikonski prisesek, ki omogoča, da se krožnik dobro oprime podlage in s tem prepreči drsenje po mizi. 

Krožnik je popolnoma varen za uporabo, saj je izdelan iz 100% bambusa, premazan z nestrupenim lakom, brez BPA, PVC, ftalatov in melamina. 

Primeren je za uporabo od 6.meseca naprej. 

Da bo uvajanje v samostojno prehrano še bolj praktično in zabavno, lahko FreeON krožnik iz bambusa  kombinirate tudi z naslednjimi FreeON artikli: silikonski podstavek, jedilni pribor, silikonski slinček. 

Starost otroka

6 mesecev

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top