Obroba za posteljico beige

Nežno, kvalitetno in moderno. Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, v želji po lažjem in prijetnejšem navajanju otrok na novo okolje. Ročno izdelani izdelki otrokom nudijo varen pristan, občutek domačnosti in prijetne mehkobe. S svojim modernim in popolnim videzom lepo zapolni vsako otroško sobo. Dodatki za posteljico so izdelani v Evropi in nudijo udobje mamicam in…

Nežno, kvalitetno in moderno. Kakovostni in udobni tekstilni izdelki, izdelani z mislijo na otroke, v želji po lažjem in prijetnejšem navajanju otrok na novo okolje. Ročno izdelani izdelki otrokom nudijo varen pristan, občutek domačnosti in prijetne mehkobe. S svojim modernim in popolnim videzom lepo zapolni vsako otroško sobo.
Dodatki za posteljico so izdelani v Evropi in nudijo udobje mamicam in dojenčkom. Bubaba poskrbi za nasmejan dan in mirno noč! Mehka obroba ščiti otroka pred neprijetnimi udarci, ki bi lahko motili njegov dragoceni spanec in mu daje občutek varnosti. Dvostranska uporaba obrobe za posteljico, vam daje nešteto možnosti kombiniranja s posteljnino.

Značilnosti:
dimenzije obrobe: 190 x 40 cm,
kot dodatek ima obroba režo,
prevleka 100% bombaž,
polnilo: 100% poliester,
vzajemna uporaba

Starost otroka

0 mesecev

Primerno za starost do

Teža izdelka (v kg)

Dolžina izdelka (v cm)

Širina izdelka (v cm)

Višina izdelka (v cm)

Blagovna znamka

Scroll to Top